Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Ūdens uzvar audzējus un citas neārstējamas slimības

Redakcija
Redakcija

Ūdens ir pašas pirmās zāles.
Par to savā pieredzē pārliecinās aizvien vairāk un vairāk cilvēku, šādus secinājumus izdara aizvien vairāk zinātnieku. Sensacionālus atklājumus šajā jomā izdarījis Soču dziednieks un biologs Genādijs Garbuzovs, zinātnieka B. Bolotova uzskatu paudējs.

Par ūdens dziednieciskajā īpašībām zināms jau ļoti sen. Taču daudziem cilvēkiem nav pat īsta priekšstata par to, kāds ūdens izmantojams ārstniecībā. Visbiežāk viņi gluži vienkārši sāk dzert lielos daudzumos pat nefiltrētu ūdeni, neiedomādamies, ka tādējādi var ievērojami kaitēt savam organismam.

Dziedniecībā tiek izmantots visdažādākais ūdens, ar atšķirīgām biloģiski aktīvām un informatīvām īpašībām: uz krama vai šungīta nostādināts ūdens, magnetizēts ūdens, minerālūdens un daudzi citi ūdeņi.

Tomēr vislabākās dziednieciskās īpašības piemīt tīram ūdenim.
Tieši tādā, tīrā un pirmatnīgā ūdenī meklējams maksimālais dziednieciskais spēks. Diemžēl vēl pavisam nesen tam nepievērsa īpašu uzmanību.

Nosacīti ūdeni var iedalīt trīs grupās:

1. Ultrasaldūdens- rūpīgi destilēts, hiposomolārs, ar pazeminātu sāļu saturu- ir hipotonisks šķīdums. Šāda ūdens osmotiskais spiediens ir zemāks par osmotisko spiedienu organisma šūnās.

2. Parastais dzeramais ūdens un minerālūdeņi ir līdzīgi izotoniskajiem šķīdumiem, kas sastāa, ūdeņraža daudzuma un citu īpašību dēļ ir tuvi asins serumam. Spilgts piemērs ir fizioloģiskais šķīdums, ko izmanto par asins aizstājēju.

3. Hipersomolārais ūdens- ar paaugstinātu sāļu, it īpaši NaCl, saturu; tam piemīt hipertonisku šķīdumu īpašības, kuru osmotiskais spiediens ir augstāks par osmotisko spiedienu organisma šūnās.

Parastajam ūdenim nepiemīt dziednieciskas īpašības, tāpēc ārstēšanās periodā no tā jāatsakās. Tieši hiposomolārajam un hipersomolārajam ūdenim piemīt spējas ietekmēt cilvēka organisma šūnas, attīrot šūnu iekšējo vidi, kā arī iešūpojot elpošanas metabolisko svārstu.

Ūdens pirmām kārtām iedarbojas uz slimajām, arī onkoloģiskajām šūnām. Turklāt viena tipa ūdens izmantošana darbojas vienpusēji, taču, pēc noteiktas shēmas izmantojot hiposomolāro un hipersomolāro ūdeni vienu pēc otra, gūst ievērojamu ārstniecisku efektu, panākot "brīnumainu" izārstēšanos tajos gadījumos, kad nepalīdz nekādi citi pašreiz zināmie ārstēšanas līdzekļi un procedūras.

Hiposomolārā un hipersomolārā ūdens lietošanas metodikās nav nekādu pretrunu, gluži otrādi, tās veido sviras un pretējas fāzes vienam svārsta mehānismam, kas svārstās ap vienu asi.

Būtībā tieši metaboliskā svārsta ass nobīde izraisa organisma iekšējās vides ķīmiskā līdzsvara- homeostāzes- traucējumus. Hiposomolārā un hipersomolārā ūdens izmantošana "centrē"svārsta darbību, atjaunojot vielmaiņu.

Kā mākslīgi iegūt dzīvu rasu? Kā ar ūdens palīdzību iešūpot organisma metabolisko svārstu? Kā izmantot ūdeni informācijas pārraidīšanai?
Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem jūs atradīsiet atbildes šajā unikālajā Genādija Garbuzova izdevniecības "Avots" izdotajā "Ūdens uzvar audzējus un citas neārstējamas slimības" grāmatā.

Autora ieteiktā kompleksā onkoloģisko saslimšanu ārstēšanas metode ir pa drusciņai savāktas daudzu onkoloģisko slimnieku visdažādākās pieredzes apkopojums. Šiem cilvēkiem izdevies uzveikt slimību, kas tika uzskatīta par neizārstējamu.

Grāmatā ieteiktā metodika ir ne vien efektīva, bet arī pilnīgi droša. Tāpēc autors iesaka neko no ieteiktā neatlikt uz ilgāku laiku, bet izmantot nekavējoties, lai kāds būtu pacienta stāvoklis. Vienīgi atcerieties: sekmju garantija ir jūsu pilnīga uzticība un neatlaidība.

Jautājiet grāmatu Latvijas grāmatnīcās.