Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Aicina piedalīties Ziemassvētku volejbola kausa izcīņā

Redakcija
Redakcija

Arī šogad, 18. decembrī, norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušās Ziemassvētku kausa izcīņas sacensības volejbolā, kuras organizē Entuziastu Volejbola Līga sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.

Pieteikties sacensībām iespējams, rakstot uz e-pastu: janis@evl.lv, norādot komandas nosaukumu un komandas pārstāvja kontaktinformāciju. Pasteidzieties ar pieteikšanos, jo maksimālais komandu skaits šogad ir plānots 20 komandas vīriešu konkurencē un 16 komandas sieviešu konkurencē.

Ziemassvētku kauss tiek izcīnīts gan vīriešu, gan sieviešu amatieru komandām. 17.decembrī norisināsies apakšgrupu spēles, bet 18.decembrī Rīgas 15.vidusskolas (Visvalža iela 9) sporta hallē tiks izspēlētas izslēgšanas spēles un notiks finālsacensības.

Pērnā gadā sacensībās piedalījās 20 vīriešu komandas un 9 sieviešu komandas, bet uzvaras laurus gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē plūca Latvijas Lauksaimniecības universitātes komandas.

Sacensību nolikums pieejams tīmekļa vietnē - EVL : Nolikumi