Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Trīs vienkāršas un noderīgas mudras

Redakcija
Redakcija

Mudra – tas ir īpašs ķermeņa un apziņas stāvoklis. Ir zināms, ka mūsu ķermenis ir enerģētikas mehānismu komplekss, kas ir cieši saistīta ar Zemes un Saules sistēmas enerģiju. Noteikts ķermeņa stāvoklis izmaina enerģijas kustību gan ķermenī, gan apziņā, līdz ar to notiek izmaiņas arī dzīvē, transformācija gan iekšējos, gan ārējos procesos. Mudra palīdz atrast iekšējo spēku un mieru. Mudra novērš hroniska noguruma un nemieru. Tā ievērojami uzlabo emocionālo stāvokli un noņem bailes un dusmas. Ar mudras palīdzību var izārstēt daudzas slimības. Tai ir labvēlīga ietekme uz visu cilvēka ķermeni.

Zinību Mudra.
Kā izpildīt: Rādītājpirkstu savienot ar īkšķa spilventiņu. Pārējo trīs pirkstus turēt taisni, bet tie nedrīkst būt sasprindzināti.
Ko tas dod: Šīs mudras izpildīšana mazina emocionālo stresu, novērš trauksmi, bailes, nemieru. Tā var pat palīdzēt uzveikt depresiju. Mudrai ir labvēlīga ietekme uz galvas smadzenēm, tā uzlabo atmiņu un koncentrācijas spējas.

Dzīves Mudra.
Kā izpildīt: Zeltneša, mazā pirkstiņa un īkšķa spilventiņi tiek savienoti. Rādītājpirkstu un vidējo pirkstu ir jātur taisni, nesasprindzinot.
Ko tas dod: Dzīves mudra veicina spēku pieplūdumu, kas noņems nogurumu, ātri atjaunos organismu pēc stresa, palielinās darbspēju un uzlabos veselību kopumā.

„Gudrības acs” Mudra.
Kā izpildīt: Zeltnesis tiek piespiests ar īkšķa palīdzību pie plaukstas. Pārējiem pirkstiem jābūt brīviem.
Ko tas dod: Šī mudra aktivizē garīgo aktivitāti.

Lielākā daļa mudru sniedz tūlītēju efektu - jūs uzreiz izjūtat enerģijas pieaugumu, garīgo skaidrību un mieru.