Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Pavasara organisma attīrīšana

Pavasaris ir īstais brīdis, kad organismu atbrīvot no visa liekā. Mūsdienās organisma attīrīšana ir ieguvusi lielu popularitāti kā veselības uzlabošanas metode gan sievietēm, gan vīriešiem. Tā var būt kā pirmais solis uz risinājumu, ja ir alerģija, problemātiska āda, psoriāze, nieze, ādas izsitumi, aizcietējumi, migrēna, traucēta vielmaiņa. Var attīrīt katru orgānu atsevišķi, jo katrai cilvēka ķermeņa daļai ir piemērotas savas attīrīšanas metodes, kas var būt gan kā dabisku augu preparātu kurss, gan kā sulu gavēnis, gan kā dažādas kosmētiskās procedūras. Katrs var brīvi izvēlēties sev nepieciešamo. Ārsts var palīdzēt koriģēt cilvēka izvēli.
Organisma attīrīšanu noteikti var veikt paļaujoties uz saviem spēkiem, zināšanām un pārbaudītām vērtībām, bet sagatavojām nedaudz ieteikumu arī no mums.

Ja vēlies uzturēt organismu formā, tad sāc katru rītu ar glāzi ūdens, kas to iekustinās dienas gaitām. Attīrīšanās laikā ieteicams lietot daudz šķidruma.

1) Bērzu sulas veicina organisma attīrīšanos, stimulē nieru darbību un no organisma izvada ziemas sārņus. Svaigas bērzu sulas iesaka dzert neierobežotā daudzumā, vismaz vienu un līdz pat trīs litriem dienā. Pusrūgušas labāk nelietot, jo tāda bērzu sula tikai stimulēs dažādus iekaisuma procesus organismā, turpretī ar svaigām bērzu sulām būs laba organisma skalošana. Ja ir liekā svara problēmas, bērzu sulas var uzlabot atslodzes dienu efektivitāti.

2) Lai veiktu organisma attīrīšanu, iesakām lietot arī dažādas tējas . Tās uzlabo un aktivizē vielmaiņu, aktivizē aknu, nieru un citu orgānu darbību, liek strādāt aktīvāk un izvada liekos toksīnus. Dažas no organismu attīrošo tēju sastāvdaļām ir mārdadžu augļi, zaļā tēja, pienenes un diždadža sakne, piparmētra, ingvers. Aptiekās var iegādāties jau gatavus tēju maisījumus.

Piedāvājam jaunumu Latvijas tirgū TARLTON Slim tēju - Ranawaras zālītes, Karapinchas zālīšu un zaļās tējas kompleksu. Ajūrvēda zāļu tēju darbosies kā lielisks attīrīšanas komplekss jūsu ķermenim. Šīs tējas labās īpašības palīdzēs atjaunot sava organisma dabīgās vielas un sagaidīt vasaru tīriem un mirdzošiem.
Ranawara zālīte uzlabo un atjauno seksuālitātes vitalitāti, veicina diabēta slimības ārstēšanu, veicina vēdera un gremošanas sistēmu darbību, atjauno ādas stāvokli - piešķir spīdumu un attīra no toksīniem, mazina sāpēs sporta aktivitāšu trenēto muskuļu pārslodzes gadījumā, mazina menustrācijas sāpes.
Karapinchas zālītes apvienojums ar Ranawaras zālīti, veicina asinsspiediena kontroli, veicina sirds slimību ārstēšanu.
Domain name registration in TLD .lv

3) Tie, kas nav gatavi gavēnim 40 dienu garumā, droši var mēģināt organisma attīrīšanas kūri vai ekstrēmāku veidu kā badošanās pāris dienu garumā. To vislabāk darīt brīvdienās, taču jau dažas dienas pirms attīrīšanās vēlams tai sagatavoties – samazināt kafijas, melnās tējas, cukura un treknu ēdienu daudzumu ēdienkartē. Protams, ja vēlas labāku efektu, vismaz nedēļu pirms kūres un tās laikā vajadzētu pilnīgi izslēgt smēķēšanu un alkoholu.

Taču, ja nolemts tādā veidā tikt galā ar liekajiem kilogramiem un badoties nevis pāris dienas, bet ilgāk, tad jāatceras, ka tas var kļūt bīstami. Organismam ik pa laikam tiešām nepieciešama atslodze. Var izvēlēties vienu, divas badošanās dienas, kuru laikā organisms attīrīsies no toksiskām vielām. Tomēr badošanos nedrīkst uzskatīt par notievēšanas veidu.

4) Šķiedrvielas ir saliktie ogļhidrāti, kas organismā neuzsūcas. Tās darbojas kā sūklis, kas iztīra zarnu traktu, uzsūc lieko šķidrumu un vielmaiņas galaproduktus. Šķiedrvielām bagāts uzturs ilgāk rada sāta sajūtu, satur daudz minerālvielu, ļauj uzsūkties vitamīniem. Efektīvs organisma attīrīšanas veids ir liela šķiedrvielu daudzuma patērēšana - nedēļu ilga augļu un dārzeņu diēta iztīrīs sen zarnās uzkrājušās pārtikas atliekas.

Šķiedrvielas bagātīgi satur dārzeņi, augļi un ogas, klijas, rupjmaize, kliju un pilngraudu maize, sēnes un rieksti.

5) Apetītes nomākšanai iesakām Homeopātiskā aptieka, medikamenti, zāles no... piedāvātos Fucus complex pilienus, ko lieto pastiprinātas ēstgribas , aptaukošanās gadījumos un vielmaiņas regulēšanai . Par homeopātiskiem līdzekļiem labāk varēs konsultēt ārsts-homeopāts. Homeopātiskās zāles var lietot no dzimšanas līdz sirmam vecumam, grūtnieces, barojošas māmiņas, alerģiski slimnieki. Homeopātiskās zāles stiprina organisma pašaizsardzības spējas.

6) Izrādās, ka Veselības salons 888 piedāvā veikt organisma attīrīšanu pēc speciāli piemeklēta unikāla kursa. Attīrīšana notiek ar efektīvu preparātu, no dabīgām izejvielām, piemeklēšanu pēc kompjūtera speciālas testēšanas metodes.
Pēc veiktās diagnostikas ir redzams, kam ir nepieciešama attīrīšana. Vai kādos orgānos ir parazīti, baktērijas vai sēne - kāda attīrišanās programma nepieciešama. Attīrīšanas laikā organismā notiek asinsrites sistēmas, limfātiskās sistēmas, kuņģa - zarnu trakta, kā arī citu organisma sistēmu attīrīšanās no kaitīgām vielām: toksīniem, dažādām vielām, kuras sakrājas organismā no nepareizas pārtikas šķelšanās, stresiem kā arī no ekoloģiska piesārņojuma.

7) Ja ir dziļāka interese par dabas procesiem un to ietekmi uz cilvēku, tad droši var izmantot grāmatas. Varbūt vērts aiziet līdz bibliotēkai. Iesakām Zvaigzne ABC jaunumu - Anrī Pižē grāmatu "Mēness un veselība. Rūpes par sevi saskaņā ar dabu: no A līdz Z"
Grāmata dod iespēju atklāt, kā Mēness - šis visiem labi zināmais debess spīdeklis- iespaido organismu un kā,ievērojot tā ietekmi, iespējams novērst vai mazināt daudzas ikdienišķas kaites.
Grāmatas autors Ārsts Pižē jau 30 gadus praktizē Parīzē, savā darbībā apvienojot jaunākās tehnoloģijas ar dabas dziedniecību.

Visas iepriekšminētās lietas var apvienot ar masāžu, adatu terapiju, fizioterapiju un citām procedūrām, par kurām tuvāk pastāstīsim nākošā publikācijā.

Ja organisma attīrīšanu veic regulāri, tad atbrīvojas gremošanas trakts, uzlabojas ādas stāvoklis, sirds un asinsvadu sistēma sāk funkcionēt straujāk, elastīgākas un lokanākas kļūst kaulu locītavu sistēmas.

     [+] [-]

, 2011-04-19 10:21, pirms 13 gadiem
īpaši tējas ir ļoti labas;0

     [+] [-]

, 2011-04-26 12:23, pirms 13 gadiem
paldies par šo jauko rakstu, ļoti ļoti nodrīga informācija