Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Kristālterapija

Kristālterapija harmoniski apvieno sevī gan Seno Austrumu tūkstošiem gadu krātās medicīniskās zināšanas, gan mūsdienu zinātnieku pētījumus par elektromagnētisko starojumu un vibrācijām. Gan senatnē, gan mūsdienās dabīgo kristālu dziedinošās īpašības palīdz cilvēkiem uzturēt veselu ķermeni un garu. Pielietošanas ērtums un efektivitāte bija populāra ne tikai senatnē. Arī šodien Eiropā ir vairākas sanatorijas, kuras specializējas uz dabīgo kristālu un minerālu izmantošanā. Arvien vairāk mūsu līdzcilvēku, kuri vēlas saglabāt un nostiprināt savu veselību, izmantojot daudz dabīgākas metodes, pievērš uzmanību kristālu brīnumainajām īpašībām un izmēģina kristālterapiju.

Ar kristālterapijas palīdzību var atjaunot visa ķermeņa enerģētisko līdzsvaru, uzlabot pašsajūtu, efektīvi atbrīvoties no stresa. Kristālterapija lieliski uzlabo nervu un endokrīnas sistēmas darbību, asinsriti, elpošanas sistēmas un kuņģa-zarnu trakta darbību, labvēlīgi ietekmē reproduktīvo sistēmu un seksuālo funkciju.

Jau pēc pirmā seansa, kurš ilgst aptuveni stundu, cilvēkam ievērojami uzlabojas kopējā pašsajūta un seansa ietekme jūtama vēl turpmākajās dienās.

Kristālterapiju, apvienojot ar aromterapiju, skaņas terapiju un Reiki enerģētisko dziedināšanu, rezultāts ir vēl labāks.

Kā top īpaša rota?
- Tā sākas ar individuālu konsultāciju un dārgakmeņu izvēli;
- Tad akmeņi ceļo no Malaizijas, Amerikas vai Indijas;
- Pēc tam tie tiek enerģētiski attīrīti;
- Tad seko rotas izgatavošana;
- Un noslēgumā tā tiek energoinformatīvi uzlādēta savam valkātājam.