Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Ar ko var palīdzēt dziednieks?

No kā sastāv mūsu dzīve? Kādas ir tās galvenās sastāvdaļas? Tā ir mūsu fiziskā un psihiskā veselība, tās ir mūsu attiecības ar tuviniekiem un līdzcilvēkiem, sociālais statuss, jūtas un emocijas, pašrealizācija.
Vai mēs esam vientuļi, vai veicas mums dzīvē vai nē, vai mēs esam materiāli nodrošināti, vai esam materiālās grūtībās, vai patīk mums tas, ar ko mēs nodarbojamies, vai tas mūs apgrūtina, priecājamies mēs par dzīvi, vai sen esam aizmirsuši, kas ir prieks, vai veseli esam, vai pastāvīgs savārgums ir tik pierasts mūsu dzīvē?

Padomājiet tieši tagad – kā jūs atbildētu uz šiem jautājumiem, ja tie tiktu jums uzdoti? Noteikti jūs izprotat, ka cilvēciskās attiecības un notikumi jūsu dzīvē varētu būt labāki, vai pat ievērojami labāki. Bet varbūt pat daudz kas cits varētu būt labāks. Ja tas ir tā, tad ziniet – jūs varat mainīt gan sevi, gan savu dzīvi. Kā to izdarīt? Tam vajag iemācīties. Bet dziednieks var parādīt izmaiņu ceļu, dot tam impulsu un ievirzīt šajā ceļā. Dziednieks var palīdzēt uzsākt šo ceļu, palīdzēt jums atrast savu ceļu uz laimi, veselību, pārticību un pašrealizāciju. Ja jūs meklējat savu ceļu, un tas jums nedodas rokās, nāciet pie mums. Kvalificēti dziednieki, kas strādā pie mums, noteikti jums palīdzēs.

Dziedniecības seanss – tas ir dziednieka un dziedināmā komplekss pasākums.
Kopīgi viņi spēj tikt skaidrībā par problēmas cēloņiem, apspriest to pārvarēšanas ceļus, izprast tālākās pšrealizācijas virzienus.

Viņi kopējiem spēkiem, ar enerģētiskās iedarbības palīdzību, var novērst negatīvo enerģētiku, kas ir cilvēka smalkajos ķermeņos un ko tautā dēvē par lāstu, nolādējumu, noskaudumu, depresiju, apsēstību, sliktu iedzimtību, karmu, netikumiem, kaislībām u.c. Šīs enerģijas likvidējas neatgriezeniski, transformējoties par gaismas, mīlestības un harmonijas enerģijām.

Kopā viņi var novērst negatīvās karmiskās saites starp dziedināmo un citiem cilvēkiem, kā arī atrisināt citus jautājumus.

Sadarbība starp dziednieku un dziedināmo un viņa gatavība darboties ar sevi patstāvīgi, gatavība apgūt šīs iemaņas – lūk, ķīla tam, ka izdziedināšana noteikti iestāsies.

Dziedināšanas seansi notiek individuāli pie dziednieka kā ezotēriskas konsultācijas vai personīgie čenelingi, vai ar vienu pacientu (vai diviem tuviem radiniekiem) strādā dziednieku grupa, kas dod dziedināmam ievērojami lielākas dziedināšanas iespējas.

Palīdzam dziedināties no depresijas, atkarībām, uztraukumiem, bailēm, palīdzam risināt problēmas, kas saistītas ar pozitīvo savstarpējo attiecību trūkumu, fiziskā ķermeņa slimības, palīdzam radīt pozitīvas attiecības starp vecākiem un bērniem, ģimenē, atrisināt biznesa problēmas, atbrīvoties no karmas, atvērt ceļus pašrealizācijai u.c.

Seansa laikā dziedināmais ar dziednieka palīdzību aktivizē sevī enerģiju, kas viņu dziedē. Tikai tā var patiesi izdziedināties – atjaunojot sevī dievišķo dziedinošo enerģijas avotu un iegūstot jaunu izpratni, jaunu skatu uz sevi, kas atbrīvots no bailēm, sevis un citu vainošanas. Taču VISU problēmu cēloņi ir mūsos pašos. Tikai mēs paši esam atbildīgi par savu dzīvi un veselību.

To spēj paveikt jebkurš. Vienkārši noticiet tam, ka jūs to varat.

Neticiet, ja kāds sola visu izdarīt jūsu vietā ātri un viegli. Tā nemēdz būt. Tikai pielietojot dievišķās enerģijas, kas ir katrā cilvēkā, tādas kā nodoma spēks, izteiktā vārda spēks, kas liek tam darboties, atkārtojot pozitīvos apgalvojumus, afirmācijas, to darot ar ticību Radītājam un sev jūs spēsiet atrisināt daudzas savas problēmas un mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Izteiktais vārds iedarbojas uz negatīvajām enerģijām, kas atrodas cilvēka fiziskajā un smalkajos ķermeņos: uz slimībām, uz bezcerību, haosu, bailēm, iemesliem, kuru dēļ trūkst pozitīvo attiecību starp līdzcilvēkiem un biznesā, uz kaitīgo ieradumu un atkarību iemesliem.

Dziednieki strādā ar cilvēku, apvienojot nodoma spēku, izteiktā vārda spēku un, piepildot dziedināmo ar universālo dzīvības enerģiju, kuru dziednieki nodod dziedināmajam caur sevi. Šī enerģija transformē, sadedzina negatīvās enerģijas, šādā veidā novēršot problēmu cēloņus.

Pēc dziedināšanas seansa līdzsvarošanās un atveseļošanās norit pakāpeniski, tieši tāpat kā pēc slimības. Šo periodu mēs dēvējam kā harmonizācijas periodu, kas var ilgt no divām nedēļām līdz diviem- trijiem mēnešiem, atkarībā no problēmas dziļuma un sarežģītības. Šajā laikā pakāpeniski uzlabojas pašsajūta un veselība, attiecības ar tuviniekiem, kolēģiem, sakārtojas materiālā situācija u.t.t.

Mēs nevaram Jūsu dzīvē Jūsu vietā veikt brīnumus. Tas vienkārši nav iespējams. Bet brīnumi tomēr notiek. Mūsu pacienti izdziedinās un veiksmīgi maina savu dzīvi. Visus brīnumus Jūsu dzīvē, cienījamais lasītāj, spējat paveikt Jūs, tikai Jūs, pateicoties savai ticībai, cerībai un nodoma spēkam, pacietīgi un mērķtiecīgi cenšoties mainīties, un tam Jums nav vajadzīgi starpnieki. Bet mēs palīdzēsim Jums šajā, parādīsim ceļu, palīdzēsim izprast un pārvarēt problēmu cēloņus, jo tikai likvidējot cēloni, iespējams īstenībā iedarboties uz sekām, t.i. uz Jūsu problēmām.

Veiksmi Jums!
Ar mīlestību, Sirius centra dziednieku kolektīvs un tā vadītājs,
sertificēts VDzL dziednieks Oļegs Demidovs

Lai pieteikties uz dziedināšanas seansu zvaniet: m.t. 26178750 (LMT), 27086627(Tele2),
vai rakstiet uz e-pastu: sirius-centrs@inbox.lv.
Vairāk informācijas par mums mājas lapā: sirius-centrs.lv

     [+] [-]

, 2010-10-16 13:46, pirms 14 gadiem
kamēr man nepalīdzēs, neticēšu

     [+] [-]

, 2010-10-16 16:22, pirms 14 gadiem
Nu tad pamēģini aiziet, pārbaudīt un noticēt

     [+] [-]

, 2010-10-16 16:31, pirms 14 gadiem
Ilze Milze rakstīja: Nu tad pamēģini aiziet, pārbaudīt un noticēt
man viss labi

     [+] [-]

, 2010-10-16 18:30, pirms 14 gadiem
varu noteikti apgalvot, ka palīdz, esmu uz sevis pārbaudījusi

     [+] [-]

, 2010-10-16 18:57, pirms 14 gadiem
Izklausās interesanti. Varbūt tiešām var palīdzēt.

     [+] [-]

, 2010-10-16 19:31, pirms 14 gadiem
Man tāpat kā Daigai nācies saskarties ar dziedniekiem. Varu teikt tikai to labāko. Personīgi man un manai mātei ļoti palīdzēja.

     [+] [-]

, 2010-10-16 19:46, pirms 14 gadiem
Kas tie personīgie čenelingi tādi ir? Kāds var paskaidrot?

     [+] [-]

, 2010-10-16 20:04, pirms 14 gadiem
Par čenelingu skatīt šeit:
Privātais čenelings :: SIRIUS

     [+] [-]

, 2010-10-17 00:48, pirms 14 gadiem
Par čenelingu skatīt šeit:
http://www.sirius-centrs.lv/lv/frontpage/index/menu_item_id/102
Paldies, izlasīju. Ļoti interesanti. Pirmo reizi ko tādu dzirdēju. Noteikti izmantošu pie pirmās izdevības.

     [+] [-]

, 2010-10-20 19:14, pirms 14 gadiem
Pesimists rakstīja: kamēr man nepalīdzēs, neticēšu
Lai tev var palīdzēt, sākumā vajag noticēt ka tas ir iespējams.

     [+] [-]

, 2011-04-30 12:17, pirms 13 gadiem
Galvenais ir ticēt,ejot pie dziednieka un arī pēctam-ticība mūs izārstē,protams ar dziednieka palīdzību.

     [+] [-]

, 2016-09-02 12:15, pirms 8 gadiem
Kāds te sakars ar ticēšanu?
Ja jārok bedre, tad ņem lāpstu un rok.