Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Dabīgi līdzekļi potences uzlabošanai

Covid-19 devis vairāk brīva laika. Ķeries pie lietas vai pareizāk pie miesas. . Piedāvājam 10 vienkāršus, drošus un ikvienam pieejamus potences uzlabošanas līdzekļus.

Daba mums dāvā to, kas mūsu veselībai, tai skaitā arī seksuālajai, ir pats nepieciešamākais. Pie tam organisms to uzņem un pārstrādā daudz labāk par ķīmiskiem preparātiem.

Olas

Olas ir vērtīgs vīriešu seksuālās enerģijas avots. Pilnas ar vērtīgiem vitamīniem, olbaltumvielām, kas labi uzsūcas organismā. Tās dāvā stiprā dzimuma pārstāvjiem možumu un uzlabo spermatozoīdu kvalitāti.

Zemenes

Zemenes ir īsta C vitamīna krātuve, līdz pat 65mg C vitamīna 100 gramos ogu. Šis vitamīns ļaus vēl krāšņāk izbaudīt intīmās attiecības.

Pipari

Pipari piedod asumu ne tikai ēdienam, bet arī attiecībām. Tie palīdz kļūt nenogurdināmiem gultā.

Zivis

Treknās zivīs kā jau zināms ir daudz vērtīgo Omega 3 taukskābju. Šīs vielas uzlabo asins apgādi orgānos, kas nav mazsvarīgi,lai notiktu erekcija.

Ķiploki

Ķiploki kā potences uzlabošanas līdzeklis? Protams- tā daiviņas satur aktīvās vielas, kas palielina libido.

Šokolāde

Šokolāde satur serotonīnu un teobromīnu, kas stimulē centrālo nervu sistēmu. Tās ir vielas, kas ne tikai uzlabo garastāvokli, bet arī palielina libido. Jo tumšāka šokolāde, jo vairāk tajā ir kakao un tātad arī iepriekš minēto aktīvo vielu.

Selerija

Selerijas specifiskā smarža un garša nav piemērota ikvienai gaumei, bet tajā esošās ēteriskās eļļas padara vīrieti gultā negausīgu. Viduslaikos selerijai tika piedēvētas burvju spējas.

Austeres

Austeres ir dabīgs līdzeklis mīlas spēku pieplūdumam. Jau to izskats- mikla, miesas krāsas, ovāla forma- rosina visdrosmīgākās erotiskās fantāzijas. Turklāt, austerēs ir daudz cinka, kas stimulē testosterona ražošanu.

Ingvers

Ingvers ievērojami uzlabo seksuālās dzīves kvalitāti. Tā ēteriskās eļļas atļauj to izmantot ne tikai kā garšvielu, lai iegūtu eksotisku ēdienu garšu, bet arī veicina ilgstošu erekciju, kā arī bagātina daudzveidību seksuālajās spēlēs. Cilvēkiem, kuri vēlas studēt "Kama Sutru" ilgi un uzmanīgi, jāņem ingvera tēja kā dopings.

Sparģeļi

Sparģeļi ir ēdiens ne tikai gardēžiem, bet arī vīriešiem ar vētrainu personīgo dzīvi. Minerālvielas, ko satur šis augs, būtiski palielina stiprā dzimuma seksuālās spējas. Senos laikos sparģeļi bija obligāta mīlestības dievietes Afrodītes kulta orģiju sastāvdaļa. Protams, svarīga loma ir arī tam, ka pēc formas sparģeļi atgādina fallu.

Novēlam veiksmi mīlas dzīvē! Galvenais - ļaujieties un izbaudiet šo dabas doto iespēju nepārspīlējot ar stimulācijas līdzekļiem. Kas par daudz- tas par skādi!