Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


AOC: Spēļu displeji simtiem miljonu geimeru

Redakcija
Redakcija

Amsterdama, 2018. gada 27. septembrī – Spēļu tirgus sasniedz vienu rekordu pēc nākamā, kā to nesen iespaidīgi nodemonstrēja gamescom datorspēļu šovs, kuru apmeklēja rekordliels apmeklētāju skaits – 370 000. Viens no vadošajiem nozares spēlētājiem ir globāli pārstāvētais monitoru zīmols AOC. Stefans Zommers (Stefan Sommer), Eiropas struktūrvienības mārketinga un biznesa vadības direktors, izskaidro tā veiksmes stāstu intervijā.

Kā attīstās spēļu displeju tirgus?
Stefans Zommers: Ļoti dramatiski; spēļu tirgus kopumā aug gan Eiropā, gan globāli. Eksperti paredz divciparu pieaugumu līdz 2021. gadam ar 10,3% KGIT (CAGR). Līdz ar to aug arī spēļu displeju tirgus.
gamescom 2018 šovā AOC izrādīja jaunākās spēļu displeju inovācijas

Kāda ir AOC situācija spēļu displeju tirgū?
Stefans Zommers: Varu bez pārspīlēšanas teikt, ka tā ir ļoti laba. Mums ir plašs spēļu displeju portfelis, kas apmierina dažādus prasīgus spēlēšanas segmentus. AOC piedāvā plašu opciju spektru – vai tas būtu augsts kadru ātrums līdz 240 Hz sacensību spēlēšanas un e-sporta faniem, vai izliekti displeji ar augstas kvalitātes IPS un VA paneļiem, kas atbalsta īpaši iegremdējošu spēlēšanas pieredzi atvērtas pasaules RPG faniem. Īsumā: mēs varam piedāvāt ideālus spēļu displejus, kas atbilst praktiski jebkādām prasībām, kādas spēlētājiem varētu rasties.

Kā jums pagāja gamescom 2018?
Stefans Zommers: tā kā to šogad apmeklēja vairāk nekā 370 000 apmeklētāju, gamescom ir vislabākais pierādījums, ka spēlēšana ir kļuvusi par neatņemamu daļu no mūsu sabiedrības dzīves. Datorspēļu spēlētāju skaits pasaulē strauji palielinās, un paredzams, ka 2020. gadā tas sasniegs 2,6 miljardus cilvēku, un tas jau ir kļuvis par milzīgu skatītāju sportu, tādēļ nav nekāds pārsteigums, ka pieaug arī šādu, spēlēšanai veltītu, pasākumu apmeklējums.

Daudzi spēlētāji gamescom 2018 laikā izbaudīja jaunākās spēles uz AGON AG241QX monitoriem

Uz spēlētājiem un speciālistiem mūsu inovācijas atstāja lielu iespaidu. Viņi īpaši ieinteresējās par jaunākajiem modeļiem no mūsu augstākās klases AGON līnijas – AGON 3. Abi ir 27” izliekti QHD monitori ar plānu, futūristisku un augsti novērtētu dizainu. Mums ir AG273QCX ar FreeSync 2 HDR, VESA DisplayHDR™ 400 atbalstu, kā arī 1 ms MPRT un 144 Hz atsvaidzes intensitāti. Un tad vēl ir AG273QCG ar G-SYNC atbalstu, 1 ms GtG, un atsvaidzes intensitāti 165 Hz.

Stefans Zommers, Eiropas struktūrvienības mārketinga un biznesa vadības direktors
AOC piedāvā ideālus spēļu displejus, kas atbilst praktiski jebkādām prasībām

Kādi ir produkti, kas padara AOC par īpaši veiksmīgu tirgus dalībnieku spēļu sektorā?
Stefans Zommers: tas, kur AOC patiešām izceļas, ir augstākās klases spēļu monitori: AGON līnija. Šo augstākās klases displeju izmēri ir diapazonā no 24” līdz 35”, un to atsvaidzes intensitāte ir no 120 Hz līdz iespaidīgiem 240 Hz, kas ir ideāli piemēroti dinamiskām FPS spēlēm. Ar savu Nvidia G-SYNC vai AMD FreeSync atbalstu, īpaši īsiem reakcijas laikiem un īpašu zemu ievades aizkavi, AGON līnija ir orientēta uz spēlētājiem, kas to uztver nopietni. Tiem ir izturīgs, bet vienlaicīgi efektīvs dizains, kā arī daudzas viedas funkcijas, piemēram, Shadow Control, austiņu turētājs un regulējama augstuma statīvs ar marķējumiem, lai atzīmētu pozīciju!

AOC AG352UCG6 Black Edition: Ultrawide spēlēšanas monstrs tagad ir pārstrādāts un tiek piedāvāts ar melnu apdari.

Kā AOC sadarbojas ar geimeru kopienu?
Stefans Zommers: Jau daudzus gadus AOC viena no prioritātēm ir bijusi būt cieši iesaistītiem geimeru kopienā visā pasaulē. Mēs sadarbojamies ar e-sporta komandām, organizācijām, kas saistītas ar spēlēšanu, un dažādiem pasākumiem, kas notiek globālā, nacionālā un reģionālā mērogā. Janvārī AOC izveidoja partnerību ar G2 Esports, vienu no spēcīgākajām un veiksmīgākajām e-sporta organizācijām pasaulē. To 2013. gadā nodibināja pazīstamais profesionālais spēlētājs Karlos "ocelots" Rodrigez (Carlos "ocelote" Rodriguez); G2 Esports ātri pieteica sevi kā Eiropas reģiona līderi dažādos starptautiskos e-sporta pasākumos, tam ir iespaidīga sasniegumu vēsture un ļoti daudzi iegūti tituli. Šī partnerība ir mums īpaši svarīga, jo mēs izstrādājam mūsu produktus kopā ar geimeriem un īpaši viņiem. Mēs arī aktīvi atbalstām mazākus, lokālus pasākumus un LAN ballītes, kā arī izglītojam plašāku auditoriju par spēlēšanas priekšrocībām.