Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


LG pārsteidz ar savu labāko OLED televizoru

Redakcija
Redakcija

Jauns gads sākas ar jaunām tehnoloģijām un piedāvājumiem no zināmākajiem un pircēju atzītākajiem ražotājiem. Patērētājiem tiek piedāvātas gan jaunākās tehnoloģijas sadzīves tehnikā, gan izklaidē, gan dažādās citās precēs, kas ikdienu var padarīt nedaudz vienkāršāku, ērtāku vai vienkārši patīkamāku.

Ja šobrīd esam jauna televizora meklējumos vai saprotam, ka vecais televizors jau sen vairs nespēj sasniegt mūsu prasības ar savām funkcijām, ir vērts aplūkot pašus jaunākos LG televizorus, kas pašā šī gada sākumā prezentēti ASV (Lasvegasā). 2017 gada Starptautiskajā elektronikas izstādē LG prezentējis jaunākos OLED televizorus, kas aprīkoti ar uzlabotām, papildinātām vai pilnīgi jaunām tehnoloģijām. Jaunie modeļi aprīkoti ar Dolby Vision un Dolby Atmos skaņu, nodrošinot pavisam jaunu pieredzi redzētajā un dzirdētajā, ko varam saņemt no televizora. Kopā prezentēti pavisam 10 jauni LG televizoru modeļi (77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 un 65/55B7), no kuriem viens saņēmis arī Starptautiskās elektronikas izstādes balvas – “Par labāko inovāciju” – modelis LG SIGNATURE OLED televizors W7.

W7 sērijas modelis jau sākotnēji izceļas ar elegantu un veiksmīgu dizainu, kas izceļ ekrāna pievilcību. Rūpīgi izstrādātais dizains un plānais profils rada neparastu ilūziju, ka televizors ir nevis uzstādīts pie sienas, bet gan peld gaisā. Turklāt šāds izskats nodrošina ne tikai neparastu ārējo vizuālo tēlu, bet arī pastiprina iegrimstošās skatīšanās sajūtas.

OLED panelis 65 collu modelim ir vien 2,57 mm plāns, tāpēc to viegli un ērti iespējams uzstādīt uz sienas tikai ar magnētisko skavu palīdzību, tā izvairoties no jebkādām spraugām starp televizoru un sienu. Savukārt īpašas skatīšanās sajūtas papildinās uz augšu plūstošās skaņas skaļruņi ar Dolby Atmos skaņu.

Kopumā LG norādījis, ka W7 OLED televizoru sērija balstīta uz LG OLED revolucionāro pikseļu aptumšošanas kontroles tehnoloģiju, kas attēlo prefektu melno toni, nodrošinot neierobežotu kontrastu attiecību ar vienu miljardu iespējamo krāsu – respektīvi, viens no labākajiem iespējamajiem attēliem, ko spējam saskatīt televizora ekrānā. Gaisma, kur tas nepieciešams (visi LG 2017 OLED televizori izmanto ULTRA Luminance tehnoloģiju) un perfektas krāsas tur, kur tas vajadzīgs – lai skatīšanās pieredze patiešām būtu nepārspējama.

Kā pirmie pasaulē, 2017 LG OLED televizori spēj nodrošināt saturu vienlaicīgi gan ar modernu attēlu veidošanu, gan augstākās kvalitātes skaņas tehnoloģijām, radot izklaides spēkstaciju. Jau sen televizoru izmantojam kā plaša spektra izklaides centru – gan filmām, mūzikai, video, spēlēm, sociālajiem portāliem, internetam, zvaniem un sarunām – lai vēlētos patiešām kvalitatīvu attēlu, skaņu un visas jaunākās tehnoloģijas savā televizorā.

Jaunie W7 sērijas un arī visi LG 2017 OLED televizori ir aprīkoti ar Active HDR, lai attēlotu nākamās paaudzes HDR saturu, kas paredzēts, lai nodrošinātu gaišākas ainas un padziļinātākas ēnu detaļas. Šī tehnoloģija nodrošina iespēju televizoram piedāvāt skatītājiem labāko attēlu, neskatoties uz to, vai oriģinālais HDR saturs ietver statiskos datus vai nesatur metadatus vispār.

Ņemot vērā, ka televizors ir arī izklaides centrs un jaunās tehnoloģijas pārspēj pašas sevi - jaunie LG OLED televizori ir aprīkoti arī ar jaunāko intuitīvo LG webOS Smart TV platformas versiju 3.5, kas būtiski atvieglo satura meklēšanu un pārvaldi. Lai piedāvātu saviem klientiem vel plašāku izklaides satura klāstu, LG aktīvi sadarbojas ar Amazon, Netflix un Vudu.