Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Kāpēc jauns ekrāns var būt lieliska Ziemassvētku dāvana?

Redakcija
Redakcija

Amsterdama, 2017. gada 20. decembris – Pārpildīti iepirkšanās centri vai stundām ilgi meklējumi tiešsaistes veikalos pirmssvētku laikā var būt nogurdinoši, īpaši, ja jums trūkst ideju, kādas dāvanas iegādāties saviem mīļajiem. Vai esat domājis par jauna ekrāna dāvināšanu? Ja jūs izvēlēsieties pareizo ekrānu, tam būs ilgtermiņa ietekme uz jūsu ģimenes locekļu un draugu labsajūtu, darba un atpūtas laiku jau 2018. gadā un arī turpmāk. MMD, ekrānu nozares līderis un Philips Monitors zīmola licences partneris, ir sagatavojis dažus ieteikumus, kas jāņem vērā, izvēloties ekrānu.

Uzdāvini laiku: USB-C ļauj ietaupīt laiku
Augstāka darba efektivitāte sniedz labākus rezultātus un pagarina atpūtai paredzēto laiku. Jebkas, kas ietaupa atpūtai paredzēto laiku, ir lieliska dāvana. Apnicīga vadu pieslēgšana un atvienošana, lai savienotu palīgierīces, nemaz nerunājot par samudžinātu vadu radītiem apgrūtinājumiem uz darba galda – tas viss nogurdina un samazina ikdienas darba efektivitāti. USB-C ir jaunākais datu pārsūtīšanas tehnoloģijas sasniegums, kas ievērojami atvieglo mobilo dzīvi. USB-C ir neliela izmēra, spraudnim nav "augšas" un "apakšas", un tas ļauj lietotājiem uzlādēt, pārsūtīt audio un video signālus, kā arī pieslēgties internetam – tas vissar vienu kabeli.

Pieejami 24 collu un 32 collu (241B7 un 328P6) MMD ekrāni, kas aprīkoti ar USB-C un kas izmantojami kā dokstacija palīgierīcēm, piemēram, pilna izmēra klaviatūrai, pelei, ārējam HDD, kamerai un USB diskam, tādējādi atbrīvojot tik nepieciešamo darba virsmu un paplašinot ierobežotās ultrabook pieslēgumu iespējas. Kā daļa no P-līnijas, kas izstrādāta īpaši profesionāļiem, 32 collu 328P6 ekrāns līdz ar USB-C savienojamību ir lieliski piemērots darbam, kurā īpaši būtiska nozīme tiek piešķirta krāsām. Ar Adobe un sRGB krāsu atbalstu ekrāns izstrādāts, balstoties uz profesionāliem krāsu standartiem, un piedāvā nevainojami precīzu sīku detaļu attēlojumu. Šie izcilie vizuālie rādītāji palīdz veidot spilgtāku un krāsaināku darba vidi grafiskajiem dizaineriem un citiem profesionāļiem jau nākamajā gadā.

Komforts un labsajūta
Jūsu acis ir vēl viens vērā ņemams aspekts. Īsviļņu zilās gaismas stariem laika gaitā var būt kaitīga ietekme uz acīm. Viens no veidiem, kā kaitējumu mazināt, ir viedaisLowBlue režīms. Šis režīms pieejams vairākos dažādu izmēru Philips ekrānos, piemēram, 241B7, 328E8 un liektajā 34 collu X-line LCD (349X7).

328E8 ekrāns ar pārsteidzoši nelielu arkas izliekuma rādiusu – 1800 mm – nodrošina lielisku attēla dziļumu, palielinot dziļuma uztveri un samazinot attēla deformāciju. Ekrāns aprīkots ar Adaptive-Sync tehnoloģiju, kas nodrošina brīnišķīgu skatīšanās pieredzi bez ņirboņas, dubultošanās un kustības miglošanās. Full HD 1920 x 1080 pikseļu izšķirtspēja, 16:9 formāts un modernā vertikālās centrēšanas (VA) tehnoloģija sniedz lietotājiem asu attēlu, veicot jebkuru uzdevumu.
Ja jūs dodat priekšroku dāvanu kartēm un vēlaties apspriest detaļas pirms dāvanas iegādes, jums noteikti jāiepazīstas ar jauno E9 produktu saimi, kas tiks piedāvāta pircējiem nākamā gada sākumā.

Fokuss: darbs vai izklaide
Liekti ekrāni ir vislabākais veids, kā radīt dziļu attēlu, kas nepieciešams izklaidei vai darbam. Šādi ekrāni uzlabo koncentrēšanās spēju, īpaši rosīgā vidē. Atkarībā no tā, kādu uzdevumu veikšanai jūs izmantosiet ekrānu, jūs varat izvēlēties no bagātīgā liekto Philips ekrānu klāsta:

34 collu liektais X-line ekrāns, kas jau iekarojis vietu Ziemassvētku dāvanu sarakstos, pateicoties acij draudzīgajam LowBlue režīmam un patīkamajai skatīšanās pieredzei. Ar UltraWide Quad HD, panorāmas 21:9 formātu un ekrānu dalīšanas iespēju, kas ļauj skatīt saturu no divām dažādām sistēmām, šis ekrāns sniedz daudz iespēju lietotājiem, kam vienlaikus jāveic vairāki uzdevumi, piemēram, vienlaikus jāstrādā ar dokumentiem vai jāuzrauga sociālie mediji un jāvēro sporta pārraide tiešraidē. Pieejams arī 27 collu liektais modelis (278E8) ar plašu krāsu diapazonu, ko nodrošina Ultra-Wide Color tehnoloģija, lai iegūtu vēl precīzāku krāsu atveidi. Savukārt 32 collu 328E8 nodrošina lielisku skatīšanās kvalitāti un īpaši piemērots mājas apstākļiem.

Neskatoties uz to, ka pirmssvētku laiks ir ļoti drudžains, tam jābūt arī priekpilnam, un šīs MMD dāvanu idejas var kļūt par iedvesmojošu padomu, kas ļaus jums bez uztraukuma iegādāties nepārspējamas Ziemassvētku dāvanas.

Par MMD
Uzņēmums MMD pilnībā pieder sabiedrībai TPV, un tas tika dibināts 2009. gadā, izmantojot zīmola licences līgumu ar Philips. MMD visā pasaulē reklamē un pārdod tikai Philips zīmola LCD displejus. Apvienojot daudzsološo Philips zīmolu ar TPV displeju ražošanas pieredzi, MMD ātri un koncentrēti piedāvā tirgum inovatīvus produktus. MMD apkalpo Rietumeiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas tirgus no sava galvenā biroja Amsterdamā, savukārt vietējais birojs Prāgā apkalpo Austrumeiropas un NVS tirgu. Izmantojot lokālo pārdošanas komandu tīklu, MMD strādā ar visiem lielākajiem IT izplatītājiem un tālākpārdevējiem. Uzņēmuma izstrādes un attīstības centrs atrodas Taivānā. www.mmd-p.com