Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Videospeciālists: Philips 349P7FUBEB monitoru lietoju kā divus parastos

Redakcija
Redakcija

Latvijas interneta videotiešraižu celmlauži un līderi: Tiešraides.lv, Sportacentrs.com TV televīzijas un lielākā sporta medija internetā Sportacentrs.com videospeciālisti atzīst - ja nepieciešami divi ekrāni, tad ņem vienu Philips 349P7FUBEB monitoru un otru nevajadzēs.

Tiešraides.lv videospeciālists Egīls Smilškalns:

Ja mēs runājam par platiem monitoriem, tad šis pavisam noteikti ir platākais ar ko esmu saskāries.
Savās rokās biju saņēmis lielisko Philips 349P7FUBEB monitoru, kas, lai arī 34collu liels, tad " UltraWide" dēļ likās, ka monitors pēc izmēriem atgādina TV.

Par lielu pārsteigumu man šķita iebūvētās tumbas, kuras pārsteidzoši labi skanēja, pat priekš TV standartiem!

Šis pavisam noteikti bija monitors, pie kura dizaina Philips ražotāji bija piestrādājuši. Displejam ir gaužām niecīgas ekrāna apmales, kuras uz kopējā fona pat nav pamanāmas. Ekrāna izliekums deva patīkamu un neuzmācīgu klātbūtnes efektu.

Runājot par uzbūves kvalitāti, tad monitors pavisam noteikti liekas strings un izturīgs. Tas ir balstīts uz stabila statīva, kas ļauj regulēt augstumu, gan slīpumu, tas ir grozāms -170/170 grādos.

Monitors ir apveltīts ar lielisku savienojamību :

Signāla ieeja - DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x 1, USB-C
USB - USB 3.0x3
Audio ieeja/izeja - "Audio Jack" in un out.

Ikdienā monitoru izmantoju ofisa lietām, gan video monitorēšanai. Pavisam atteicos no blakus esošā monitora un Philips monitoru lietoju kā divus. Izmērs ir atbilstošs un mozaīkošanas izkārtojums atbilstošs.

Monitors, diemžēl, nav 4k rezolūcijā, bet 3440 x 1440 pie 100Hz, kas mājas lietošanā noteikti patiks arī kādam datorspēļu entuziastam.

Apveltīts ar lielisku iekšējo funkciju izvēli, visu var regulēt ar vienas adaptīvās pogas spiedienu. Sīkums, bet patīkami, mainot ekrāna režīmus vairs nav jāmeklējas pa neskaitāmām pogām.

Monitors patiks cilvēkiem, kas ikdienā apstrādā foto un video. Jāņem vērā, ka ražotāji norādījuši 117.3% sRGB (99.8% NTSC) standartus, kas profesionāļiem var likties nepietiekami, jo par Adobe RGB nav nekas minēts.

Secinājums: Kopumā monitors ir lielisks, izskatās labi un perfekti pilda savu funkciju. Videomonitorēšanas darba specifikai varbūt pat par platu, bet kolēģis, kas nodarbojas ar videomontāžu bija sajūsmā par izmēru. Tātad radīts montāžai!