Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Vai tavu viedtālruni var padarīt vēl viedāku? Trīs pārsteidzošas ierīces mobilajiem telefoniem

Redakcija
Redakcija

Mobilo telefonu tehnoloģiskā attīstība, īpaši pēdējo desmitgažu laikā, nešaubāmi ir bijusi pārsteidzoša. Ikviens no mums atceras pirmos mobilos telefonus, kurus izmantojām balss zvaniem un īsziņu apmaiņai. Taču šodien pat visvienkāršākā viedtālruņa izmantošana nav iedomājama bez videozvaniem, interneta pārlūkošanas, kā arī mūzikas straumēšanas. Plašās iespējas, ko viedtālruņi lietotājiem spēj sniegt, vēl joprojām turpina attīstīties, liekot vairumam no mums gaidīt aizvien vairāk jaunu un inovatīvu uzlabojumu. Ja tas attiecas arī uz tevi, tad iepazīsties ar trīs viedtālruņu ierīcēm, kuras mobilos telefonu paceļ jaunā lietojamības līmenī!

Botiful

Ja esi Android lietotājs un videozvanu veikšana darba vai privātām vajadzībām ir tava ikdiena, tad tev noteikti ir jāiepazīstas ar Botiful. Botiful ir videozvanu ierīce, saukta arī par teleprezences robotu, Android telefoniem. Protams, lielākā daļa no mums videozvanus veic ikdienā un ir apmierināti ar mobilo telefonu ražotāju sniegtajiem risinājumiem. Tāpēc jautājums, kā šī platforma var uzlabot jau esošos videozvanu risinājumus, ir pašsaprotams. Taču atbilde uz to ir pavisam vienkārša – Botiful teleprezences robots videozvana dalībnieku mijiedarbību paceļ jaunā līmeni. Pievienojot Botiful ierīci savam telefonam, videozvana attēls neaprobežosies ar to, kā jūsu sarunas partneris tur savu viedtālruni. Šī ierīce jums nodrošina 360 grādu skatu vietai, kurā atrodas jūsu sarunas partneris, turklāt vadot Botiful, jūs varat arī pārvietoties šajā telpā. Īpaši svarīgi, ka šī ierīce var palīdzēt jums pārvērst jūsu viedtālruni par bērnu monitoru, mājas vai dzīvokļa drošības kameru, kā arī mājdzīvnieku uzraudzības monitoru!

Square Register

Protams, viedtālruņi ir neatņemama mūsu ikdienas sastāvdaļa gan darbā, gan privātajā dzīvē. Tehnoloģijām attīstoties, tieši viedtālruņi palīdz mums ne tikai labāk pārvaldīt un attīstīt uzņēmējdarbību, bet arī pavērt jaunas iespējas dažādu jaunu biznesu attīstībai. Aizvien biežāk arī Latvijā, veicot pirkumus mazos un vidējos tirdzniecības uzņēmumos, sastopamies ar planšetēm vai mobilajiem telefoniem kā maksājumu karšu nolasītājiem. Viens no šī tehnoloģiskā risinājuma aizsācējiem ir Square Register, kas turpina savu viedierīci attīstīt, lai preču un pakalpojumu pārdošanu, norēķinoties ar maksājumu kartēm, padarītu aizvien vienkāršāku un ērtāku. Taču, tehnoloģijām turpinot attīstīties, arī Square Register ir spēris soli nākotnē, padarot jūsu viedtālruni par ko krietni vien vairāk nekā norēķinu sistēmu ar mobilo telefonu. Attīstot programmatūru, Square Register piedāvā arī iespēju sekot līdzi pārdošanas apjomiem, veidot klientu direktoriju, saņemt klientu atsauksmes un nosūtīt rēķinus.

Elephas S1

Līdzīgi kā Botiful arī Elephas S1 ir ierīce, kas daļai viedtālruņu lietotāju noderētu gan darbā, gan mājās! Elephas S1 ir portatīvais projektors, kuru pievienojot viedtālrunim, iegūsiet asu 60 collu attēlu, turklāt šajā iPhone izmēra ierīcē ir iebūvēti skaļruņi, kuri ļauj jebkurā laikā un vietā vienkārši un ērti attēlot nepieciešamo saturu. Šo mazo, bet jaudīgo ierīci mobilajam telefonam pievieno ar USB kabeli, turklāt tajā ir izmantotas jaunākās multi-screen tehnoloģijas, kuras ļauj izmantot arī AirPlay, DLNA un Miracast. Tā kā ši portatīvā projektora baterijas ilgums ir līdz divām stundām, šī ierīce pavisam noteikti ir lielisks risinājums, rīkojot tematiskās mājas ballītes ar filmu vai kazino spēļu projicēšanu viesu atpūtai un izklaidei.