Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Uzlabo savu "Home office" pieredzi ar lielisko Philips 328E1CA

Redakcija
Redakcija

Tiešraides.lv videospeciālists Egīls Smilškalns: Visi esam piedzīvojuši ko unikālU. Starptautisku pandēmiju, kuras dēļ ir mainījusies mūsu ikdiena. Šajos laikos mums lieliski palīdz tehnoloģijas. Biju patīkami pagodināts uzlabot savu "Home office" pieredzi ar lielisko Philips 328E1CA.
Philips dizaineri arī šoreiz darbu ir paveikuši lieliski.
Monitors izskatās lieliski, dievinu milimālistisko piesitienu, pat tad, kad ekrāna izliekuma dēļ ir gana biezs. Monitors arī nav mobilākais tā izmēra un svara dēļ. Ja gribam stiprināt pie sienas vai speciālā "rokā", tad jārēķinās, ka monitors sver gandrīz 8kg!

Būs vien jāsamierinās, ka ekrānam ir apmales, sānos un augšā tās ir minimālas, bet apakšējā ekrāna apmale ir gana bieza ~24mm

Runājot par uzbūves kvalitāti, tad monitors pavisam noteikti liekas strings un izturīgs. Tas ir balstīts uz stabila statīva, kas ļauj regulēt tā slīpumu.

Monitora savienojamība ir pietiekama :

Signāla ieeja - DisplayPort 1.2 HDMI 2.0 x 2
Audio izeja - "Audio Jack" out.

Strādājot mājās priecājos par lieliskajām ekrāna krāsām. Video apstrāde un monitorēšana bija lieliska.
Adobe RGB būs 85%, bet sRGB ir 100%!

Monitors darbojas izšķirtspēja ir 3840 x 2160 @ 60 Hz , kas šoreiz nebūs piemērots spēļmaņiem, bet darbam monitora un izšķirtspējas attiecība ir perfekta.

Kā jau Philips, monitoram ir lieliska un saprotama iekšējā opciju izvēlne, kurā neapmaldīsies pat cilvēki, kas ar tehnoloģijām ir uz "Jūs"

Specifikācija :
Paneļa tips - VA LCD
Izmērs - 31.5 inch/80 cm
Izšķirtspēja - 3840 x 2160 @ 60 Hz
Spilgtums - 250 cd/m²

Monitors apmierinās lielāko daļu cilvēku, kas ikdienu pavada strādājot pie datora. Spēļmaņi neietilpst šajā grupā.
image.png

Kopsavilkums - šāds monitors man šķiet daudz parocīgāks kā "Ultra Wide" modeļi. Ekrāns nav pieskaitāms pie dārgo gala ~300 eur. Ofisam der lieliski, bet ja mājās gribas ko uzspēlēt, tad 60Hz traucēs.

Rakstu sagatavoja: Tiešraides.lv videospeciālists Egīls Smilškalns