Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


MMD piedāvā profesionālu displeju inovācijas no Philips Monitors

Redakcija
Redakcija

Jaunākās displeju līnijas piedāvā profesionāļiem iespaidīgas krāsas un spilgtumu, lielāku vienkāršību, uzlabotu komfortu un ražību. Amsterdama, 2018. gada 1. februārī – MMD, vadoša tehnoloģiju kompānija un Philips Monitors zīmola licences partneris, izstādē ISE 2018 nodemonstrēs savu uzticību spilgtām krāsām, izcilai izšķirtspējai un jaunākajām tehnoloģijām, piedāvājot apmeklētājiem iepazīt jaunākās displeju inovācijas, kas tika izstrādātas, lai padarītu viņu dzīves vieglākas un produktīvākas. ISE (Integrated Systems Europe), lielākais AV sistēmu integrācijas šovs pasaulē, notiek 2018. gada 6-9. februārī Amsterdamas RAI. MMD būs atrodams Philips stendā 10-K170.

Plašāks krāsu un spilgtuma diapazons, lai iegūtu dzīvākus attēlus: ar savu kristāldzidro QHD IPS displeju, kas nodrošina pilnas krāsas un plašus skatīšanās leņķus, 328P6AUBREB ļauj lietotājiem redzēt kopainu, nepalaižot garām detaļas. Īpaši piemērots korporatīvam pielietojumam, tas piedāvā viena kabeļa perifēriju dokošanu, lai atvieglotu darba vietas izkārtojumu un palielinātu ražību, kā arī jauno USB 3.1 C tipa kabeli īpaši ātrai datu pārnesei. Lai birojā pavadītas vēlas naktis smagi neatspēlētos uz lietotāja redzi un stāju, SmartErgoBase sniedz ergonomiski ērtu displeju, savukārt LowBlue režīms uzlabo labsajūtu.



Vienkāršota pieslēgšana un kristāldzidri IPS attēli: vēl viens ideāls variants korporatīvai lietošanai ir 241B7QUPBEB, kurš tāpat tiks prezentēts ISE. Šis Philips B līnijas monitors ar USB-C savienotāju piedāvā vienkāršu portatīvā datora dokošanos ar vienu kabeli, kas nodrošina ātru datu un video pārsūtīšanu uz HD IPS displeju, kā arī lādēšanu. Monitora īpaši plānās malas maksimāli palielina redzamo apgabalu un ir labi piemērotas daudzmonitoru konfigurācijām. Tā SmartErgoBase ļauj veikt cilvēkiem draudzīgu ergonomisko regulēšanu, kamēr tā EasyRead režīms sniedz papīram līdzīgu lasīšanas pieredzi, savukārt LowBlue režīms un Flicker-free tehnoloģija paaugstina ražību, vienlaicīgi aizsargājot lietotāja redzi.



Ideāls universālais displejs: milzīgais funkciju klāsts padara 243V7QJABF monitoru ideāli piemērotu dažādiem lietotājiem, īpaši izglītības sektorā. Trīs pusēs bezmalu IPS 16:9 Full HD displejs dod skaidrus, dzīvus attēlus "no vienas malas līdz otrai", savukārt tādas funkcijas kā SmartContrast (bagātīgām melnām detaļām) un SmartImage (viegli optimizētiem attēlu iestatījumiem) – kolosālu izskatu ikkatru reizi. Flicker-free tehnoloģija, LowBlue režīms un EasyRead mazāk nogurdina acis. Papildus šis monitors var pielāgoties jebkurai vietai, jo tam ir kompakts, slaids dizains; iebūvētie skaļruņi ļauj baudīt audio bez bardaka uz galda, un VESA stiprinājums dod lielāku elastību.



Dzidrs attēls un ekoloģiska ilgtspēja: vēl viens monitors, kas īpaši piemērots izglītības sektoram, ir 241B7QPJKEB; tas apvieno efektivitāti, estētiku un videi draudzīgas tehnoloģijas. Tā Philips PowerSensor displejs mazina elektroenerģijas patēriņu un izmanto 85% otrreizēji pārstrādātas plastmasas daļas un korpusu bez PVC/BFR, lai sasniegtu maksimālu efektu ar minimālu slodzi videi. Iebūvētie stereo skaļruņi sniedz tik pat iespaidīgu skaņu, kāds ir vizuālais efekts, bet integrētā vebkamera dod gan ērtības, gan privātumu, jo to var pacelt pēc vajadzības un pēc tam nolaist. IPS tehnoloģiju nodrošina pilnu krāsu gammu un plašus skata leņķus, displejs ar šaurām malām samazina traucēkļus, bet SmartImage programmas ļauj viegli optimizēt attēlu iestatījumus; kā rezultātā monitors izskatās lieliski. Tas ir aprīkots ar LowBlue režīmu, Flicker-Free tehnoloģiju un SmartErgoBase, tādā veidā uzlabojot gan ražību, gan komfortu.



Uzlabots dizains un fascinējošs panorāmas skats: šis monitors vienmēr pārsteigs apmeklētājus, 349X7FJEW ir ieliekts UltraWide 21:9 formāts, 100 Hz ātra atsvaidzināšana un AMD FreeSync tehnoloģija, kas kopā padara to neaizvietojamu profesionāļiem, kas strādā ar grafiku. Ar savu īpašo 34” displeju un kristāldzidriem 3440 x 1440 attēliem šis monitors garantē reālistisku skatīšanās pieredzi. Plānās malas samazina nevajadzīgus traucējumus, savukārt MultiView ļauj realizēt vienlaicīgu aktīvo duālo pieslēgumu un skatīšanos. Viegli pieslēgt un viegli izbaudīt – tas piedāvā HDMI ātram digitālam pieslēgumam un DisplayPort pieslēgumu maksimālam vizuālam efektam. USB 3.0 nodrošina ātru datu pārsūtīšanu un viedtālruņu uzlādi; monitors ir arī regulējams augstumā, uzlabojot ergonomiku un padarot tā lietošanu patiesi patīkamu.

Plašāka informācija par Philips monitoriem: philips.com/monitors