Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Nav laika tievēt? 10 triki, kā izskatīties slaidākai

Redakcija
Redakcija

Katra sieviete vēlas būt mīlēta, labi izskatīties un arī būt pēc iespējas slaidāka. Atklāšu jums nelielu noslēpumu- ne vienmēr nepieciešams ievērot drastiskas diētas, lai sasniegtu savu mērķi. Jāievēro tikai 10 nosacījumi, un jūs itin viegli jau sākot ar šodienu kļūsiet par krietni slaidāku un iekārojamu sievieti.

1. Atpūta.

Iesākumam labi atpūtietes, izgulieties un pastaigājieties svaigā gaisā- tā visa rezultātā iegūsiet rotaļīgu mirdzumu acīs un kārdinošu sārtumu vaigos.

2. Stāja- pirmā labas figūras pazīme.

Iztaisnojieties! Uzlieciet sev uz galvas grāmatu un paejieties pa istabu, iedomājoties, ka ejat pa taisnu līniju- tādējādi iegūsiet satriecošu grāciju, vieglu gaitu un neviens pat neiedomāsies par to, vai jūs ēdat pirms gulētiešanas vai nē.

3. Slaidinoša kleita.

Kā gan citādi? Tieši kleita vīrietim dod iespēju noteikt, ka viņa priekšā tiešām stāv īsta sieviete. Redzot sievieti skaista piegriezuma kleitā, kas slaidina un izceļ visus jūsu silueta jaukumus, sāk darboties vīrieša instinkti.. Ja reiz tā, tad kāpēc gan būtu jāvājē? Galvenais, piemeklēt harmonisku kleitas piegriezumu, tādu, kas palīdzētu vīrieša skatienam neaizķerties pie liekajām ādas krokām.

4. Kurpes uz augstiem papēžiem.

Tās ir ļoti kaitīgas mugurai, arī kājas nogurst, cieš vēnas, taču saprāta robežās ir vērts tās uzvilkt,- augstpapēžu kurpes rada pozitīvu un slaidinošu efektu.

5. Kakls- neaizsedziet to.

Nekādu šallīšu un lakatiņu, kas slēpj krunciņas un dubultzodu. Nelolojiet ilūzijas- tas vis tik un tā būs redzams, bet lieki aksesuāri uz pleciem figūru vizuāli padarīs smagnējāku. Labāk izmantojiet krelles vai mirdzošus piekariņus un neaizmirstiet par savu galveno priekšrocību salīdzinājumā ar kārnajām sievietēm- jūsu grezno dekoltē zonu.

6. Matu sakārtojums

Piešķiriet saviem matiem dabīgu izskatu. Nelietojiet pārāk daudz matu želeju un matu laku. Labāk, lai mati kristu vieglās lokās, lai tie izskatītos mīksti un zīdaini. Tieši tādos matos vīriešiem patīk iegremdēt savas rokas un aizkavēties tajos uz ilgāku laiku.

7. Dzīvinošais ūdens.

Jebkuros apstākļos dzeriet negāzētu ūdeni. Tas pazeminās bada sajūtu, nomierinās un veicinās visus dzīvībai vajadzīgos procesus organismā. Lai cik tas neizklausītos dīvaini, taču sieviete ar ūdens glāzi rokās izskatās patiešām kārdinoša, kā arī liecina par to, ka viņa rūpējas par savu veselību. Un viņā ir tik daudz uguns...

8. Smaids.

Kad jūs esat apmierināta ar sevi un savu dzīvi, saprotams, ka jūs smaidāt un radāt līdzīgu laimes stāvokli arī apkārt ap sevi. Cilvēkiem ir patīkami atrasties jūsu tuvumā, un jūsu pozītīvais lādiņš automātiski aizēno pusi no jūsu liekā apjoma.

9. Mīlestība uz sevi un savu ķermeni.

Iemīliet savu ķermeni, apbrīnojiet to. Atkārtojiet sev: cik skaistu ķermeni radījis Dievs un cik ļoti man paveicies ar to!
Un tik jaukā, skaistā un mīļā ķermenī jūs ar laiku pārstāsiet likt dažādus "mēslus", ārējā estētika pārvērtīsies par iekšējo daili un otrādi.

10. Sekss- labākā fiziskā slodze.

Izskatieties seksuāli. Nodarbojieties ar seksu, atmetiet visas domas par to, ka tādā izskatā jūs neviens negribēs. Īsta erotika nenāk no retušētiem žurnālu vākiem. Paskatieties uz klasiķu gleznotajiem sieviešu portretiem un droši dāviniet sevi, bet tikai īsteniam vērtību cienītājam.

Atcerieties, ka slaidums- tas ir ķermeņa un dvēseles stāvoklis komplektā. Neaizmirstiet par sevi, negaidiet kādu īpašu mirkli. Ņemiet no dzīves visu jau tagad un šobrīd!