Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


ArtJam piedāvā jauno Fashion Nerd kolekciju modes intelektuālēm

Redakcija
Redakcija

Spožo svētku sezonu gaidot, pašmāju jauneklīgās modes zīmols ArtJam ir nācis klajā ar jaunu apģērbu kolekciju Fashion Nerd daiļā dzimuma pārstāvēm. Pēc kārtas nu jau sestās kolekcijas pamatā ir izkoptas gaumes izjūtas un inteliģences apvienojums, kas raksturo mūsdienu sievietes. Tieši tādas viņas šosezon redz zīmola dizaineres Marina un Julina.

Kā jau rudens-ziemas sezonā ierasts, Fashion Nerd kolekciju un tās astoņus dažādos apģērbu modeļus raksturo eleganti un piesātināti toņi – sarkanais, smaragdzaļais, pelēkais, melnais un bordo, kas lieliski izceļ brīvā piegriezuma kleitas un bikškostīmus. Kā galvenais materiāls šosezon dominē šobrīd tik aktuālais samts, ar kura palīdzību jebkurai nedēļas dienai acumirklī iespējams piešķir svinīgas elegances dzirksti.

Fashion Nerd – tā ir oriģināla tā saucamā mājas stila elementu pielāgošana sievišķīgi koķetai ikdienas garderobei. Izteikti ērtie un jauneklīgie pidžamas tipa bikškostīmi un priekšpusē no sāna sasienamās halāta stila midi kleitas šobrīd piedzīvo pārliecinošu uzvaras gājienu. Ikviens kolekcijas modelis jau tradicionāli vienlīdz labi izskatās kā ar smalkām augstpapēžu kurpēm, tā arī ar brīvā stila apaviem. To lieliski demonstrē arī jaunās kolekcijas imidža bildes ar uzlecošo modeli Samantu Goldbergu mūzas lomā.

ArtJam ir salīdzinoši jauns un dinamisks sieviešu modes zīmols, kas radīts, iedvesmojoties no pasaules metropoļu – Londonas, Maskavas un Milānas kolorītā ielas stila. Tam par pamatu ir ņemta mūsdienu modernā sieviete, kas novērtē komfortu, taču nevēlas atteikties no savas sievišķības. Zīmolu jau kopš tā radīšanas pirmsākumiem raksturo augsta kvalitāte, inovatīva pieeja, moderni audumi, oriģināls dizains un pievilcīga cenu kategorija.

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:29, pirms 6 gadiem
I love this kind of fashion! https://www.youtube.com/channel/UC8...