Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Ko sievietes rotaslietas var pastāstīt par viņas personību

Arnis Kr.
Arnis Kr.

Apkārtējo acīs jebkura sieviete cenšas izskatīties pēc iespējas pievilcīgāka kā ārēji, tā arī emocionāli. Tāpēc vīrietim tik bieži nākas saskarties ar vilšanos, kad izrādās, ka patiesās rakstura īpašības atšķiras no ārējā veidola, kas tiek pasniegts apkārtējiem. Tomēr daudz ko jūs varat uzzināt pats, ja vien protat nolasīt informāciju no lietām, kas piedr konkrētai sievietei, piemēram, daudz ko par sievieti liecina rotaslietas, ko viņa nēsā. Jo rotaslietu izvēli nosaka katras to valkātājas zemapziņa.

JUVELIERIZSTRĀDĀJUMI AR BRILJANTIEM UN ZELTLIETAS

Daudzi ir pārliecināti, ka juvelierizstrādājumi ar briljantiem liecina par sievietes turību un mērķtiecību. Taču īsti tā tas nav. Patiesībā viss atkarīgs no tā, kā un kāda izmēra akmeņi sievieti rotā.

Ja briljanti viņas garderobē ir kā neuzkrītošs tēla papildinājums, piemēram, nelieli auskariņi kā aksesuārs pie lietišķa stlia kostīma, un tiem pieskaņots harmonisks dizaina ziņā vienkāršs piekariņš vai ikdienišķs gredzens, tad var teikt, ka šai dāmai ir pietiekami augsts pašvērtējums un līdzsvarots raksturs. Viņa ir racionāla, prot pieņemt lēmumus un, visbiežāk, emocionāli patstāvīga un pašpietiekama.

Ja sieviete nēsā uzkrītošus gredzenus ar lieliem akmeņiem, tas liecina par augstām personīgajām ambīcijām, ļoti augstu pašvērtējumu un, bieži vien, par pātērētājas attieksmi pret vīriešiem. Vīriešiem būtu jāuzmanās no šādām sievietēm. Tiklīdz viņa iegūs oficiālu varu pār vīrieti, tā vēlme valdīt un personīgā godkāre ņems virsroku.

Ja sieviete nēsā daudz zelta izstrādājumu, pie kam dara to nevietā: vairākus zelta gredzenus uz vienas rokas vai pat viena pirksta, masīvas ķēdes, rokassprādzi un uzkrītošus auskarus, tad ziniet,- tas viņu raksturo kā bezkompromisa un stūrgalvīgu personu. Attiecībās šādas sievietes parasti nav spējīgas piekāpties. Viņas pārāk mīl sevi, lai būtu uzmanīgas un iejūtīgas pret vīriešu vajadzībām. Vienvārdsakot, ambiciozas būtnes.






PAR KO TAD VĪRIEŠIEM VAR PASTĀSTĪT SIEVIEŠU ROTASLIETAS, NEATKARĪGI NO TĀ, VAI TĀ IR BIŽUTĒRIJA VAI DĀRGI JUVELIERIZSTRĀDĀJUMI

Dažādu rotu nēsāšana, kas neatbilst apģērbam, dazādu nieciņu apvienošana ar dārgmetāliem liecina par sievietes nepastāvību, dažreiz par neakurātumu ikdienā vai nesavāktību. Viņa ir garastāvokļa cilvēks, kas bieži ieslīgst depresijā, un ir vienaldzīga pret svešām jūtām un emocijām.

Visizteiksmīgākās rotas ir gredzeni un ķēdītes. Pie kam katram sievietes rokas pirkstam ir personīgā nozīme.

Ieskatieties, kas atrodas uz sievietes rokas zeltneša. Vai tas ir laulību gredzens? Tas nozīmē, ka laulība dotajā brīdī ir sievietes dvēseles stāvoklis.

Paprāvs mākslinieciski veidots gredzens un zeltneša vai vidējā pirksta nozīmē periodiskas histērijas, garstāvokļa mainību un eksaltētu uzvedību.

Milzīgi gredzeni ar vienu lielu akmeni uz vidējā pirksta liecina par to, ka sievietei ir spilgti izteikta personīgā pašcieņa un liela deva godkāres un patmīlas. Viņa nekad nenostādīs sevi zemāk par vīrieti ne ģimenes, ne darījumu attiecībās.

Ja uz vidējā pirksta atrodas neliels, oriģināls gredzentiņš, tad var teikt, ka tā īpašniece ir par sevi pārliecināta, sevi cienoša personība, kas vēlas sagaidīt līdztiesīgu un cieņpilnu attieksmi pret sevi no apkārtējiem.

Uz rādītājpirksta gredzenus nēsā pārlieku pašpārliecinātas sievietes, kas vēlas sev pakļaut vīrieti. Viņām piemīt maniere pavēlēt un vadīt, kā arī vispār diktēt savus nosacījumus. Tādas sievietes, nonākot situācijā, kad norādīt parttnerim kaut kāda iemesla dēļ nav iespējams, izvēlas sev mazāk turīgu un nepatstāvīgu draudzeni, kurai tad "atspēlējas" pamācot viņu, vai arī realizē savas diktatoriskās tieksmes darba kolektīvā.

Ja sieviete nēsā gredzenu uz mazā pirkstiņa, viņa ir savdabīga un kaprīza persona. Briljanti uz mazā pirkstiņa liecina par to, ka sieviete vēlas uzsvērt savu personīgo nozīmību un vienreizību.

Kāju ķēdītes un augšdelma rotas aicina pievērst uzmanību kājām un krūšu zonai. Tās liecina par sievietes atbrīvotību un kaisli. Bet ķēdīte uz vēdera sūta nepārprotamu seksuālu signālu. Varat būt pārliecināts, ka sekss šādas sievietes dzīvē ir ļoti būtisks- kopjot un izrotājot ne tikai kaklu, ausis un roku pirkstus, bet arī kājas, viņa atzīst, ka viss viņas ķermenis ir pelnījis mīlestību un uzmanību. Šādas sievietes ir katra vīrieša sapnis.


Lai piepildās jūsu sapņi ne tikai pertnera izvēlē, bet visās dzīves jomās!