Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


2020./2021. gada ziemas apģērbu tendences

Redakcija
Redakcija

Līdz šim ziemas apģērbu tendences bijušas pavisam vienkāršas, uzsverot vai nu komfortu un siltumu, vai mirdzošu ballīšu apģērbu. Šogad viss ir mainījies - strauji tiek pārskatītas normas, un arī mode turpina pielāgoties. Vēlaties būt stilīgs? Ņemiet vērā 2020/2021. gada ziemas apģērbu tendences!

20.gs. 70-tie gadi

Ja pēdējo mēnešu laikā esat iepircies, visticamāk, esat pamanījis izmaiņas. Vēl pagājušajā gadā populāri bija košie neona toņi un futūrisms, taču šajā ziemā raksti un krāsas atgādina vecmāmiņas dzīvojamās istabas tapetes, savukārt olīvkrāsa un tumši oranžais tonis liek justies tā, it kā esam atgriezušies 70-tajos gados.

Pufīgs apģērbs

Dienas, kad šaurs apģērbs bija aktuāls, ir pagājušas. Šogad – jo lielāks, jo labāk. Īpaši šī tendence izpaužas virsdrēbju tirgū, pufīgas virsdrēbes ir gan funkcionālas, gan modernas. Tas nav jauns koncepts, taču tas pavisam noteikti ir jauns pavērsiens modes pasaulē.

Adījumi

Šī tendence šajā ziemā ir acīmredzama, jo teju katram garderobē ir kāds iemīļots adījums. Tas nav nekāds brīnums, jo adījumi ir lieliski piemēroti ziemai – tie ir silti, taču tajā pašā laikā moderni, turklāt tie iederas daudz un dažādās apģērbu kombinācijās. Adījumus īpaši iecienījuši tie, kam patīk ‘’viengabala’’ stils, šajā sakarā šogad īpaši iecienītas kļuvušas adītas kleitas. Sekojiet tendencēm – modernas kleitas internetā varat iegādāties 220.lv!

Ādas bikses

Ādas bikses šogad ir nr. 1 apģērbu tendence! Šī ir viena no ilgtspējīgākām tendencēm, jo ādas bikses piestāv teju ikvienam apģērbu komplektam. Tās pieejamas vairākās krāsās, griezumos un stilos, tādējādi katrs var izvēlēties to, kas viņam patīk un piestāv vislabāk.

Masīva zole

Masīvo zoli varētu dēvēt par šī gada praktiskāko tendenci – tā spēj izturēt jebkurus laikapstākļus. Arī zābaki ar masīvu zoli piestāv teju ikvienam apģērbu komplektam, un tas liecina par to, ka dizaineri šogad koncentrējas uz apģērbu universālumu un ilgtspēju.

Balta krāsa

Ziema var būt garlaicīga un tumša – dienas visbiežāk ir tumšas, cilvēki neapzināti mēdz pieskaņoties un tērpties tumšās krāsās. Dizaineri, protams, to ņēmuši vērā un pievērsušies visgaišākajam jeb baltajam tonim. Balta krāsa ir dizaineru triks, kas ir ģeniāls savā vienkāršībā – ģērbieties baltā, padarot savu un savu līdzcilvēku dienu un noskaņojumu gaišāku. Tieši tik vienkārša ir šīs tendences ideja!

Bikses – kļošas

Viņas ir atpakaļ! Protams, šobrīd aktuālās kļošas nav pilnīgs 70-to gadu kļošu analgos, taču tie vēl joprojām ir vecie, labie platie bikšu gali. Lai arī daudziem šī tendence šķiet absurda, izvēloties pareizās kļošas, Jūs būsiet pārsteigts par to, cik tās ir modernas un, galvenais – ērtas!

Plecu somiņas

Ja sekojat modes attīstībai un blogeriem, Jūs pavisam noteikti esat redzējis plecu somiņu. Šī ir tendence, kas atgriezusies no 90-tajiem gadiem. Tā ir aktuāla jau vairākus mēnešus, un nekas neliecina par to, ka šī tendence tuvākajā laikā zudīs. Izmantojot plecu somiņu, jebkuru garlaicīgu tērpu var padarīt īpašu.

Tumši zaļa krāsa

Tumši zaļš ir krāsa, ko šajā ziemā redzēsiet itin visur – tā piestāv visiem! Pēdējos gados aktuāli ir ādas krāsas toņu un pasteļtoņi, tādējādi tumši zaļš piešķir akcentu un lieliski atsvaidzina modes pasauli.

Caurumu elementi

Vēl viena no šīs ziemas aktuālākajām tendencēm – caurumu elementi. Šie elementi visbiežāk novietoti pie gurniem, taču, atkarībā no stila, izgriezt var arī citas vietas. Šīs sezonas kolekcijas ar caurumu elementiem pierādījušas, ka izskats, kas reiz tika uzskatīts par bezgaumīgu, var būt pat ļoti šiks.

Nost no pleciem

Lai arī šķiet, ka apģērbs, kas nost no pleciem, vairāk raksturīgs siltajai sezonai, pateicoties tam, ka ziemas ir siltas, šogad tas aktuāls arī ziemā. Tagad nost no pleciem tiek valkātas ne tikai blūzes, bet arī adīti džemperi un pat mēteļi.

Viss koši sarkans

Viss koši sarkans pavisam noteikti ir spilgtākā šīs ziemas tendence. Īpaši aktuāli šobrīd ir koši sarkani bikšu kostīmi un maxi kleitas, tomēr, valkājot koši sarkanas krāsas apģērbu, jābūt uzmanīgam – lai izvairītos no pārmērīgas izcelšanās, pārliecinieties, vai pieskaņotie aksesuāri, tādi kā soma, rotaslietas un apavi ir neitrāli.

Sieviešu apģērbi internetā dažādām gaumēm pieejami 220.lv – ienāciet un atsvaidziniet savu garderobi!