Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


„Etīdes par modi un stilu”

Redakcija
Redakcija

Apgāds „Jumava” laidis klajā pazīstamā modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva grāmatu „Etīdes par modi un stilu”.

Aleksandrs Vasiļjevs dzimis 1958. gada 8. decembrī Maskavā, pazīstamu teātra mākslinieku Aleksandra Vasiļjeva un Tatjanas Guļevičas−Vasiļjevas ģimenē. 1982. gadā topošais modes vēsturnieks emigrēja uz Parīzi.

A.Vasiļjevs ir veidojis vairāk nekā 100 dekorācijas vadošo teātru baletiem un operām, kā arī daudziem pazīstamiem teātru uzvedumiem un filmām daudzās pasaules valstīs. Kā vieslektors viņš lasa lekcijas un vada meistarklases par modi un skatuves dizainu vairākās valodās daudzās pasaules koledžās un universitātēs.

A. Vasiļjevs ir daudzu grāmatu autors, strādājis kā žurnālu “Vogue” un “Harper's Bazzar” krievu valodas izdevumu speciālais korespondents Parīzē.

Latvijā ir iznākušas trīs viņa grāmatas: “Es esmu modē”, “Modes likteņi” un “Eiropas modes vēsture. 18.−20. gadsimts”.

Autors Aleksandrs Vasiļjevs par savu neparasto grāmatu saka: “Tajā ietverti mani vēsturiskie un analītiskie raksti, kas veltīti modei un tērpiem, krievu stilam, interjeram, emigrācijas vēsturei, baletam un teātrim ― visam, kam esmu veltījis jau ceturtdaļgadsimtu savā dzīvē.”

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:32, pirms 6 gadiem
Fashion trends and more https://www.youtube.com/channel/UC8...