Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Marina Rinaldi veikalā aizvadīta pavasarīga modes prezentācija

Redakcija
Redakcija

Pavasara sezonu ieskandinot, otrdien, 22. martā, vienā no galvaspilsētas smalkākajiem plus size modes veikaliem, Marina Rinaldi, norisinājās zīmola jaunās sezonas kolekcijas prezentācija, ko kuplā skaitā apmeklēja ne vien veikala pastāvīgās klientes, bet arī vadošie pašmāju mediju pārstāvji, lai kopīgi nodotos labākajās itāļu tradīcijās ieturētās pēcpusdienas baudīšanai.

Kā pasākuma galvenā viešņa viesus veica Marina Rinaldi produktu menedžere Enrika Kareti (Enrica Carretti), kura Rīgā bija ieradusies no zīmola dzimtenes, saulainās Itālijas, lai piedāvātu aplūkot sezonas aktuālākās modes tendences, ko klātesošajiem mini modes skates ietvaros demonstrēja divas apburošas plus size modeles. Katru no aplūkotajiem tēliem Enrika iztirzāja arī sīkāk, lai īpaši izceltu zīmola apģērbu izcili noslīpēto kvalitāti, kā arī pilnībā atklātu Marina Rinaldi sievietes jaunākos trumpjus un to pielietojumu Rīgas dāmu ikdienā.

Pašlaik vienīgā īstā modes tendence ir brīvība jaukt, kombinēt un uzdrošināties. Un pēc tam jāpievieno stāsts, jo mūsdienās ir svarīgi, lai tev būtu ko sacīt: dalīties ar pieredzi, sniegt liecību un būt klāt, tādējādi radot pašpaļāvību un atstājot savu nospiedumu aizvien mainīgākajā pasaulē. Kā zināms, Marina Rinaldi zīmolu raksturo ilgstoša kvalitātes, gaumes, tradīciju, pieredzes un izcilības prakse; zīmola komanda lieliski pārzina modi un tradīcijas un spēj šīs zināšanas izmantot, lai zīmola radītie tērpi kļūtu par to valkājošās sievietes īpašumu, viņai vienlaikus identificējoties ar Marina Rinaldi pārstāvēto stilu. Un tieši šo gadu desmitiem nemainīgo vērtību sintēzi mēs šodien vēlreiz varējām aplūkot klātienē,” stāsta Enrika Kareti.

Jaunās Marina Rinaldi pavasara-vasaras sezona kolekcijas stāsta sižets risinās laikā starp 20. gs. 60. un 70. gadiem, savukārt mūzas loma, iedvesmojot mūs pievērsties pilsētas „puķu bērnu” šarmantajam stilam, atvēlēta divām ietekmīgām modes pasaules lēdijām – Miučai Pradai (Miuccia Prada) un Emanuelai Pavesi (Emanuela Pavesi). Abas ir nākušas no Lombardijas reģiona vidusšķiras ģimenēm, Miuča no Milānas, bet Emanuela – no Mantovas, un abas ir iepazinušas radikālās elegances kultūru, kas viņām sniegusi iespēju būt par daļu no aizraujošas intelektuālās vides. Šajā vidē abas iepazinās arī ar revolucionārajām idejām, kuras vēlāk izmantoja savā darbā.

Tādējādi zīmola rosinātais modernais ģērbšanās stils, ko veido kombinēšana, kārtu kārtas un kontrasti, šosezon kļūst patiesi drosmīgs. Rūpīga un klasiska apģērba saskaņošana ir palikusi pagātnē vai arī tiek izmantota tikai īpaši elegantos pasākumos. Arī vienādu toņu kombinēšana vairs nav aktuāla, tās vietu ieņēmusi dažādu krāsu, dažādu rakstu vai toņu, dažādu vienas krāsas nianšu saskaņošana. Kā trīs galvenās pavasara apģēbu ikonas šosezon tiek izceltas trencis, pusmētelis un Chanel tipa žakete.