Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Ko uzvilkt mugurā, kad mugurā nav ko vilkt

Arī jums taču gadās tā, ka stāvot pie pārpildīta drēbju skapja atvērtām durvīm, jūs esat izmisusi un dusmojaties, ka nav ko vilkt mugurā.
Saskaņā ar kino zvaigznes Sofijas Lorēnas teoriju, sievietes vienmēr pērk apmēram līdzīgas lietas, tieši tāpēc arī rodas šīs "navkovilktmugurā" situācijas. Taču arī šādu pieķeršanos tradīcijām var vērst sev par labu.

Pirmām kārtām, jums jānosaka, bez kāda apģērba gabala jūs nekādi nespējat iztikt. Kas ir svarīgākais jūsu garderobē?

"Personīgi man- saka Sofija Lorēna,- svarīgs ir komforts. Stils, krāsa, piemērotība konkrētam pasākumam man ir svarīgi faktori, taču tie atkāpjas, ja runa ir par manu apsēstību ar komfortablām sajūtām.
Uzvelkot kaut ko mugurā, es tūlīt pat gribu aizmirst par to, ko esmu uzvilkusi.
Tāda šalle, par kuru visu laiku jāsatraucas, vai tā atrodas pareizajā vietā un ieņem pareizo formu, mani tracina, tieši tāpat, kā cieša josta vai svārki, kas grozās uz riņķi ap maniem gurniem."

Savu apsēstību ar komfortu Sofija Lorēna vērsusi sev par labu, ieviešot tādu jēdzienu kā "elegantā uniforma".

"Elegantā uniforma"- tas ir apģērbs, kas labi izskatās, ir vienkāršs, ērts un piemērots "visiem dzīves gadījumiem".
Tas būtu kopumā. Kā tad šī "elegantā uniforma" izskatās pa daļām?

"Manas iemīļotās uniformas pamatā,- saka Lorēnas kundze,- ir pāris kvalitatīvu melnu bikšu. Ja ieraugu bikses, kuras man patīk pa īstam, es tās pērku kādus divus- trīs pārus uzreiz.
Pārējos savas garderobes piederumus es variēju atkarībā no garastāvokļa un laika apstākļiem- varu uzvilkt zīda blūzīti vai arī kokvilnas kreklu.
Mainot ķermeņa augšdaļas apģērbu un aksesuārus, ir ļoti viegli dažādot savu garderobi.
Ziemā savai "elegantajai uniformai" es pievienoju ērtus, bet elegantus zābakus- tādus, kuros kājām silti, ērti un kuros tās nepaliek slapjas. Krāšņas šalles ir papildinājums, ko es iekļauju sava tēla dažādošanai.
Izejot no mājas, es uzvelku zābakus, melnu mēteli un aplieku krāsainu šalli ap kaklu.
Tagad esmu gatava jebkuriem likteņa pavērsieniem."

Nu ko,- ar Sofijas Lorēnas uniformu vairāk vai mazāk viss ir skaidrs. Ja arī jūs, tāpat kā viņa, lielu vērību pievēršat komfortam apģērbā, droši sekojiet aktrises padomam un pērciet bikses, apavus un šalles.

Taču, ja komforts jums ir otršķirīgs, nosakiet pati savu "uniformu", ņemot vērā to, kas jums ir svarīgs.

Arī te jums noderēs Sofijas Lorēnas padoms:

"Ja jūs vēlaties izveidot savu personīgo "eleganto uniformu", vispirms izdomājiet, ar ko patiešām esat apsēsta un kāda gribat būt.
Jums patīk teatrāli efekti? Tādā gadījumā nopērciet milzīgus auskarus vai greznu šalli.
Jums ir tieksme pēc augstās modes? Tas nozīmē, ka jums nepieciešama ļoti stilīga josta, šalle vai pat žakete.

Iekļaujiet to visu savā uniformā, un jums būs garantēts elegants izskats, tāpat kā iespēja skaisti apģērbties vienas minūtes laikā".

Nobeigt gribu ar kāda atpazīstama dizainera sacīto, kuru kaut kad izlasīju L'Officiel (viņa teikto atceros, taču dizainera vārdu, kurš to teicis, esmu aizmirsusi, taču viedoklis ir svarīgāks par vārdu, vai ne tā?): katras sievietes garderobei jāsākas no mazās melnās kleitiņas un džinsu biksēm.

Taču šī stāsta turpinājums atkarīgs no jums...

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:31, pirms 6 gadiem
Wow, awsome article! Will use it in my blog - https://www.youtube.com/channel/UC8...