Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


10 lietas, kurām, pēc stilistu domām, jābūt katras modernas sievietes garderobē

Redakcija
Redakcija

Saskaņā ar sociologu aptaujām, mūsdienu sieviete vēlas, lai par viņu domātu sekojoši: viņa daudz strādā, visu dara pati, viņa ir dāma un nav tāda, kā visas. Tieši šāda mērķa vadītas, sievietes arī visbiežāk izvēlas lietas savai garderobei. Taču, kā to darīt pareizi un kam noteikti jābūt sievietes garderobē, par to stāsta stilisti.

BIKŠU KOSTĪMS

Krāsai īsti nav nozīmes, taču īpaši stilīgi būs krāsaini bikšu kostīmi. Šobrīd modernākie varianti ir zilo, rozā un balto krāsu gammu modeļi, pie kuriem piestāvēs melnas, pelēkas vai baltas blūzes un krekliņi.

KLEITA

Kleita var būt jebkura piegriezuma, garuma un krāsas. Taču, jo vairāk to būs, jo labāk. Pie kleitas labi izskatīsies kurpes uz zema papēža (5 cm) vai zemi zābaciņi.

ZĪDA BLŪZE

Nevienas sievietes garderobe nevar iztikt bez zīda blūzes ar platām piedurknēm un manžetēm. Brīnišķīgi, ja izvēlēsieties blūzi ar sasienamu lenti vai žabo. Krāsa- melna, balta vai bēša. Šāda blūze padarī jūs maigu un sievišķīgu.

DŽEMPERIS

Vismaz viens vai, labāk, - divi.

Viens- klasiska piegriezuma darbam. Tāds, ko var vilkt pie biksēm , svārkiem vai pat virs kleitas.
Otrs- plats, apjomīgs, ar augstu apkakli. Tāds, kas noderēs izbraukumiem pie dabas, pastaigām un izklaidēm kopā ar draugiem.

CHINOS BIKSES

Izskatās ne sliktāk par džinsu biksēm, reizēm pat labāk pasvītro visus sieviešu figūras daiļumus. Ar tādām biksēm var doties kā uz darbu, tā viesos pie draugiem. Labi saskaņojas ar kreklblūzēm, džemperiem, trikotāžas žaketēm. Lai izceltos uz kopējā fona, pievērsiet uzmanību gaišo toņu gammām. Ziemā šādas bikses var valkāt ar augstiem šņorzābakiem vai ugiem.

RŪTAINS MĒTELIS

Mētelis- tas vienmēr ir ērti un silti. Šīs ziemas aktualitāte ir rūtains mētelis. Tā krāsa var būt visdažādākā: sākot no klasiski pelēkajiem, zilajiem un brūnajiem līdz koši sarkanajiem un zaļajiem toņiem. Savukārt rūtis var būt arī tikko pamanāmas.

VĪRIEŠU TIPA LOFERI

Lieliska alternatīva botiljoniem un bezpapēžu laiviņkurpēm. Tās var valkāt kā pie biksēm, tā arī pie kleitām un svārkiem.

GARI AUSKARI

Tā gan vairs nav īsti garderobe, bet rotu lādīte, tomēr ļoti vajadzīga lieta ikvienai sievietei. Gari auskari izdaiļos jebkuru sejas formu, papildinās jebkuru frizūru un padarīs sievietes tēlu sievišķīgu. Vienīgais nosacījums: auskariem jābūt smalki nostrādātiem, akurātiem un tie nedrīkst atgādināt aizkaru stiprinājumus. Ideālais auskaru garums ir sākot no auss ļipiņas līdz pazodei.

ĶĒDĪTE AR KULONU

Vienmēr moderni un skaisti. Galvenais- nepārspīlēt un raudzīties, lai jūsu izvēlētais kulons ir labas kvalitātes, vēlams no dabīgiem materiāliem.
Šobrīd modē ir gari kuloni un krelles.

PIESPRAUDE

Mūsu vecmāmiņu mode ir atgriezusies. Piespraudes atkal ir aktualitāte. Nav svarīgi, no kāda materiāla tās izgatavotas un cik maksā, bet gan- cik precīzi piespraude atspoguļo jūsu noskaņojumu un būtību. Romantiskām būtnēm labāk izvēlēties ziedu, tauriņu un bantīšu formas piespraudes, savukārt nopietnām dāmām- ģeometriskas figūras.
Piespraudes izmērs atkarīgs no jūsu plecu platuma. Jo platāki pleci, jo lielāka drīkst būt jūsu piespraude.