Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Cik izdevīgi ir pirkt apģērbu internetā?

Redakcija
Redakcija

Ne visiem pietiek laika doties rūpīgos šopinga gājienos, lai atjaunotu, papildinātu vai uzlabotu savu garderobi. Staigāšana pa veikaliem ir nogurdinoša un bieži vien nerezultējas, kā esam to iecerējuši – nevaram atrast pareizo izmēru, krāsu, cenu, audumu, apģērba veidu un tā tālāk. Tāpēc var gadīties, ka, dodoties iepirkties, atgriežamies mājās tukšām rokām un vīlušies, un dusmīgi par patērēto laiku. Veids, kā vienkāršāk un ērtāk iegādāties apģērbu, ir to pirkt internetā.

Tiesa, iegādājoties apģērbu internetā, tas jādara pareizi. Pirmkārt, jāizvēlas uzticams un zināms interneta veikals, par kura kvalitāti un piegādi esam pārliecināti un informēti. Kad tas izdarīts, tas nebūt nenozīmē, ka pirkums būs perfekts. Kā nekā vēl ir citi apstākļi, kuriem jāpievērš uzmanība.
Mēs, protams, šādā veidā ieekonomēsim naudu, taču, nepievēršot pietiekamu uzmanību, varam nokļūdīties ar izmēru, krāsu, piegriezumu un tā tālāk. Lai tas tomēr nenotiktu un vēlāk nebūtu jājūtas neapmierinātam, ka pasūtījumā atnācis ne tas, ko kārojām, jāiepērkas uzmanīgi un rūpīgi. Izvēloties apģērbu jāiepazīstas ar pieejamo informāciju.

Ja arī esam pārliecināti, ka M, L vai XL izmērs ir īstais, laiku pa laikam tomēr nepieciešams vēlreiz nomērīt savas auguma aprises. Interneta veikalos, kur tiek tirgots apģērbs, vienmēr ir atrodama sadaļa ar izmēru tabulu – cik centimetri apkārtmērā dažādās ķermeņa zonās atbilst konkrētajam izmēram. Tāpēc pirms pasūtam apģērbu, būtu vēlams vēlreiz nomērīt savus parametrus un salīdzināt ar pieejamo tabulu. Sava auguma mērīšana ir svarīgs priekšnoteikums, kas jāievēro, iegādājoties apģērbu internetā, jo nereti izmēru variācijas ir atšķirīgas, un tad kārotais apģērbs var izrādīties krietni lielāks vai mazāks nekā cerēts.

Vislabāk ir palūgt kādai draudzenei, māsai, mammai vai kādam citam ģimenes loceklim mūs nomērīt – tā rādījumi būs precīzāki. Ja nu gadījumā mērījumus tomēr veic pats, tad nešmaucies! Neievelc vēderu un pārmērīgi neiztaisno muguru. Der atcerēties, ka apģērbs tiks valkāts ikdienā un svarīgākais ir, lai mēs tajā justos ērti!
Ja ar mērījumiem viss kārtībā, varam rūpīgi izpētīt konkrētā modeļa izmēru tabulu, lai pārliecinātos, ka tajā esošie parametri atbilst mūsu apkārtmēriem, kā arī, ka modelis piemērots mūsu augumam. Nereti stila pārzinātāji iesaka izvēlēties nedaudz lielāka izmēra apģērbu, ko vajadzības gadījumā varēsi iešūt, tā nodrošinoties pret to, ka apģērbs “nestāvēs” uz auguma vai būs pārāk apspīlēts.

Jau iepriekš minētais par pārdevēja uzticamību, preces kvalitāti un iespēju komunicēt ar pārdevēju, ja nu tomēr ar pasūtījumu radušās kādas kļūmes, jāņem vērā nopietni, jo arī interneta veikalā iespējams veikt preces atgriešanu vai apmaiņu, ja atsūtīts nepareizais izmērs.

Bieži vien neuzticamā vai ārzemju interneta veikalā iegādātu preci gan būs teju neiespējami apmainīt vai atgriezt, saņemot atpakaļ savu naudu. Visbiežāk pārdevēju reitingu nosaka citu pircēju atsauksmes, taču, ja iegādājies apģērbu konkrētā internetveikalā, izpēti tā pārdošanas politiku un iespējamo sadarbību ar klientiem.
Nav arī tā, ka tas, kas atsūtīts, obligāti jāvelk mugurā bez uzlabojumiem. Arī tad, ja atsūtītais modelis tomēr neizskatās tā, kā bijām plānojuši, nepieguļ augumam vai pārlieku karājas uz tā, ar pavisam nelieliem uzlabojumiem to iespējams pārvērst par elegantu apģērbu, kas der lieliski.

Varam izmantot šuvējas pakalpojumus, ja vien pašas neesam apveltītas ar šīm prasmēm. Šādi iespējams pielāgot, iešūt un izveidot mūsu augumam atbilstošu teju jebkura modeļa apģērbu. Tieši tāpēc reizēm iesaka pasūtīt nedaudz lielāka izmēra apģērbu – iešūt vienmēr būs vieglāk, nekā veikt labojumus gadījumā, ja apģērbs ir par mazu.

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:28, pirms 6 gadiem
Check out some useful fashion tips - https://www.youtube.com/channel/UC8...