Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


TOP juvelierizstrādājumu tendences 2021. gadā

Redakcija
Redakcija

Sākot no sapulcēm Zoom platformā līdz darbam no mājām. Juvelierizstrādājumu un modes profesionāļiem bija ātri jāpielāgojas mūsu jaunajam dzīvesveidam. Bet - vai šis aspekts vispār ir ņemts vērā? Kādas tad ir juvelierizstrādājumu tendences šajā gadā? Par to vairāk raksta turpinājumā.

Rotaslietas Zoom laikmetā

Nereti dzirdams uzskats, ka darbs no mājām ir lielisks arī tādēļ, ka nav vajadzības saposties - var mierīgi strādāt arī mājas drēbēs un rotaslietas nelietot. Tas var šķist saprātīgi, tomēr jāatceras, ka apģērbs lielā mērā ietekmē to, kā mēs jūtamies. Tas ietekmē mūsu noskaņojumu. Šajā ziņā tiešsaistē notiekošās darba (vai jebkādas citas) tikšanās tomēr mazliet motivē. Tas ir iemesls saposties un uzlikt savas iecienītās rotas.

Rotas un apģērbs ir komunikācijas sastāvdaļa

Rotaslietas un apģērbs apkārtējiem sniedz kādu konkrētu vēstījumu. Tas nozīmē, ka nevajadzētu bez apdoma sekot līdzi modes tendencēm, bet gan padomāt, kādu vēsti apkārtējiem vēlaties šādā veidā nodot.
Vērtības, izvēles, dzīvesveids - par to visu kaut ko pastāsta izvēlētās rotaslietas.

Kas nosaka tendences?

Rotaslietu tendences parādās kā atbilde uz to, ko cilvēki piedzīvo un redz. Protams, jāņem vērā, ka dizaineri pievērš lielāku uzmanību dažādām niansēm.
Piemēram, augstākās klases juvelierizstrādājumi bieži vien ir pilnīgi atšķirīgs stāsts, jo šādu rotaslietu izstrādātāju klienti var atļauties iegādāties visu - tostarp kaut ko pilnīgi netradicionālu.

Svarīgākās tendences šajā gadā

Lai arī ir svarīgi rūpēties, lai izvēlētās rotas stāsta tieši katra personīgo stāstu, tomēr sava nozīme ir arī modes tendencēm. Un tā - kas juvilierizstrādājumu pasaulē ir aktuāls šogad?

Pērles

Beidzamajos gados pērles atkal ir modē. Un tam ir savi iemesli. Pērles ir jutekliskas un šikas. Tā ir ideāla izvēle ikvienam, kam patīk gludas un gaumīgas rotaslietas. Turklāt mūsdienās ar šāda tipa rotaslietām var papildināt teju ikvienu apģērbu.

Krāsainas pērlītes

Ņemot vērā, ka pagājušā gadā vēl aktuālāki kļuva dažādi DIY projekti, nav brīnums, ka modē ir no krāsainām krellēm izgatavotas rotaslietas. Tas ir lielisks veids, kā tēlam pievienot nedaudz krāsas un nostaļģijas.

Ķēdītes

Patiesībā ķēdītes ir aktuālas vienmēr. Kādēļ? Jo to struktūra ir vienkārša, bet skaista. Ķēdītes var būt gan smalkas, gan drosmīgas un pat mazliet agresīvas. Jaukas un trakulīgas. Vienā tonī vai daudzkrāsainas. Jebkurā gadījumā - ļoti daudzpusīgas un plaši izmantojamas.

Kuloni, piekariņi un talismani

Kuloni, piekariņi un talismani ir detaļas, kas šķietami vienkāršu rotu var padarīt ievērojamāku. Tie ir arī populārs sarunu temats - apkārtējie šīs detaļas ievēro un vēlas uzzināt rotaslietas stāstu.
Ja izvēlaties aproci ar piekariņu, pievērsiet uzmanību arī praktiskajam aspektam. Šķindošas rotaslietas var būt ļoti traucējošas ne tikai Jums, bet arī apkārtējiem.

Riņķveida auskari

Arī riņķveida auskari ir absolūta klasika. Un tam, ka modē ir klasika, ir pat savs izskaidrojums - neskaidros laikos mēs turamies pie pārbaudītām vērtībām, savukārt labos - vairāk ļaujamies eksperimentiem.
Tātad - ja izvēlēsieties klasiska stila riņķveida auskarus, Jūs trāpīsiet desmitniekā. Turklāt šie ir arī auskari, kas piestāv gandrīz visiem. No maziem līdz drosmīgi lieliem. No mirdzošiem līdz vienkāršiem. Iespējas ir tik daudzveidīgas, atliek tikai izvēlēties savu auskaru variantu. Ja nepieciešama iedvesma, te tā būs - auskari plašā izvēlē pieejami interneta veikalā.

Sudraba rotaslietas

Sudrabs atkal ir modē. Pēc ilgāka laika, kad uzvaru svinēja zelts, šobrīd sudrabs atkal var gozēties slavas virsotnē. Bez šaubām, liela daļa cilvēku sudrabu valkāja tik un tā, tomēr, ja tas ir modē, tas nozīmē, ka varam sagaidīt kaut ko jaunu no ražotājiem, kas specializējas tieši sudraba rotaslietu izgatavošanā.
Sudrabs ir skaists materiāls, turklāt šādas rotas ir pieejamākas cenas ziņā.

Iespējas ir daudzveidīgas - auskari, gredzeni (skatīt šeit), rokassprādzes, kaklarotas. Viss Jūsu gaumei, stilam un vajadzībai.

Rotaslietas ir lielisks tēla papildinājums, turklāt tās liek justies labāk mums pašiem. To der atcerēties ne tikai dodoties ārpus mājas, bet arī strādājot no mājām un piedaloties tiešsaistes sapulcēs.
Ja arī Jūsu rotaslietu kolekcijai nepieciešams papildinājums, daudz labus piedāvājumus atradīsiet interneta veikalā 220.lv.