Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Aktuālās frizūras un matu griezumi pavasarim un vasarai 2016

Redakcija
Redakcija

Šajā sezonā aktuāli visi dabīgie un siltie matu toņi, bet gaidāmās vasaras favorīts ir zeltītas matu cirtas, kas, līdzīgi saules stariem, brīvi krīt pār pleciem. Izcelti tiek arī visu krāsu sarkanie, sākot no koša līdz dabīgam vara krāsas tonim un piesātināti tumšie, sākot no melnas kafijas krāsas līdz riekstu brūnam tonim. Modē atgriezies sniegbalti blondais, taču joprojām aktuāli galos gaišāki, bet pie saknēm tumšāki mati.

Lai arī kā modes speciālisti tiektos pēc dabīguma, aizvien biežāk pamanāmi rozā, pelēkie un auksto toņu blondie matu krāsojumi, kas tiek kombinēti ar melnu vai sarkanu krāsu.



ŠĪS SEZONAS BŪTISKĀKĀS TENDENCES MATU SAKĀRTOJUMOS

Bizes un bizītes

Jau kopš pagājušā gada stabilu vietu matu sakārtojumu modē ieņēmušās bizītes, savu uzvaras gājienu turpina arī šogad. Tās tiek iepītas brīvi krītošos matos, apvītas ap galvu un sasietas astēs. Viss, kas nepieciešams, lai sajustos brīvi un bezrūpīgi kā bērns. Frizūras, kas padara par desmit gadiem jaunāku vai, tieši otrādi- liek sajusties kā īstai modes dāmai. Katrai gaumei un izvēlei piemērotas.



Zirgastes

Līdzīgi kā bizes, arī zirgastes un peļastītes priecē mūs ne pirmo gadu. Augstu saceltas, zemu sasietas vai sacirtotas, tās rada pabeigtības un stilīgas psievišķības iespaidu. Turklāt tā ir iespēja sakārtot matus un izveidot modernu frizūru ļoti ātri.



Dabīgs tēls

Joprojām modē dabīgs tēls. Atliek vien izvēlēties: afrikāņu cirtas, ko tik ļoti iemīļojis Versace vai tikko izmazgātu un dabīgi izžāvētu matu iespaids, kas sastopams Gucci un Carolina Herrera modes namu skatēs. Dabīgums, kas, turklāt, ir ērts un vienkārši izveidojams.



Copes un augstu pacelti mati

Romantiski un noslēpumaini, šie matu sakārtojumi ir it kā pretrunā ar šī gada vasaras sezonas dabīguma ideju. Tomēr sievietēm tie ļoti patīk, jo tas ir veids, kā izcelt savu personību un sievišķīgo būtību.



Matu haoss

Tieši tā pārsvarā izskatās Mark Jacobs modes nama piedāvātie šīs sezonas matu sakārtojumi. It kā nevērīgi, nedaudz izspūruši un haotiski.



Taisns matu celiņš galvas vidū vai sānā

Līdztekus modes haosam, aktuāla arī vienkāršība un skaidrība, kas ikvienu šāda matu sakārtojuma īpašnieci padara par kārtības un akurātuma iemiesojumu. turklāt, ja brīvi krītošiem matiem ar celiņu vidū vai sānā pievienojam arī bizītes, tēls kļūst nedaudz brīvāks un hipiju stilam tuvāks. Bet, ja matus paceļam augstāk, varam padarīt savu tēlu izsmalcinātāku. Vārdu sakot, frizūra, kas piemērota visiem dzīves gadījumiem.



Superīsi mati

Drosmīgākās sievietes var izmēģināt superīsus griezumus Givenchy vai Louis Vuitton stilā.



Slapju matu efekts

Jau vairākas sezonas pēc kārtas vienu no līdera pozīcijām modes pasaulē ieņem slapju matu efekts, kas tiek panākts ar želejas palīdzību.



Savīti mati

Atšķirībā no zirgastes, šāds matu sakārtojums ļauj radīt īsu matu iespaidu, saglabājot tos garus. Savīt matus var visdažādākajos veidos un ar visdažādākajiem paņēminiem. Galvenais, kas jāatceras- jāievēro vienkāršība un izsmalcinātība.



Cirtas

Viena no jaunākajām matu sakārtojumu aktualitātēm ir cirtas: gan sīkas sprogas, gan lielas lokas, kas to īpašniecei piešķir mazliet pikantas mežonības un kaisles.



Daļēji atsprausti mati

Īpaši iecienīti šosezon ir daļēji atsprausti mati, kur augšējā matu daļa tiek sasieta zirgastē, bet apakšējā paliek brīvi izlaista. Kombinēt šādu matu sakārtojumu var gan ar bizītēm, gan vietām savītiem matiem, kā to piedāvā Altuzarra modes nams.



Pie kakla piesieti mati

Viens no šīs sezonas jaunumiem- Badgley Mischka stilā pie kakla ar šalli vai speciālu lentīti piesieti mati.

Ieskaties! Noderīgi!

Šajā Apgādā Zvaigzne ABC izdotajā grāmatā iekļautas 82 klasiskas un mūsdienīgas frizūras, kā arī soli pa solim izskaidrota to izveide. Vienkāršajās ilustrācijās parādīts, kā pareizi un secīgi izveidot konkrēto matu sakārtojumu, bet fotogrāfijas demonstrē, kā frizūru piemērot savām vajadzībām un kā labāk izmantot dažādus aksesuārus.

Apnikusi vecā frizūra? Vēlies mainīt imidžu? Bet varbūt gribi izaudzēt garus matus, taču neizdodas? “Frizūru grāmatā” piedāvātas daudzas idejas, kā atrisināt jebkuru no šīm problēmām. Turklāt, ja iemācīsies izveidot visdažādākās frizūras, tu katru dienu izskatīsies satriecoši un tev nekad vairs nebūs jāsūdzas par neveiksmīgu matu sakārtojumu.

BIZES, MATU MEZGLI, UZKASĪTAS FRIZŪRAS ...
LŪK, CIK DAUDZ RADOŠU IDEJU!

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:30, pirms 6 gadiem
Useful tips how to style your hairs - https://www.youtube.com/channel/UC8...