Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Nagu dizains 2016. Aktuālais nagu klājums un forma

Redakcija
Redakcija

Skaists un glīti izveidots manikīrs ir tas, bez kura nevar iztikt neviena mūsdienu sieviete. Jeb, kā reiz teica Koko Šanele,- ja jūs nelietojat kosmētiku, tad esat pārāk augstās domās par sevi. Un tas attiecas ne tikai uz meikapu, bet arī uz nagiem.

Ja vēlaties būt ne tikai sakopta, bet arī sekot modei, tad ļoti vērtīgi laiku pa laikam noskaidrot, kas tad ir sezonas aktualitātes šajā jomā, un ko piedāvā dizaineri.

10 manikīra tendences 2016

Visvienkāršākais veids, kā izskatīties aktuāli un stilīgi, ir iegaumēt dažus šī gada moderna nagu dizaina pamatnosacījumus:

1. Pasteļtoņi. Tie ir ļoti sievišķīgi un piestāv absolūti visām sievietēm bez izņēmuma. Īpaši, ja esat romantiskā stila piekritēja un izvēlaties ikdienā uzklāt dabisku un neuzkrītošu meikapu.

2. Maksimāli dabiska naga forma.

3. Caurspīdīgs naga klājums. Tas ir vēl viens universāls variants, kā izskatīties dabiski un tajā pat laikā moderni.

4. Glancēts naga krāsojums vienā tonī.Sevišķi aktuāli ir plūmju, sarkanie, brūnie un vīna toņi.

5. Franču manikīrs. Klasika, kas nekad neiziet no modes.

6. Mēness manikīrs.

7. Grafika. Sezonas jaunums, kura izpildījums prasās pēc prasmīga meistara un pagarinātas naga formas.

8. Nagu lakas un apģērba krāsas neatbilstība. Jau sen no modes izgājusi "josta- apavi- soma" toņu atbilstība un tieši tāpat tas noticis ar "meikaps- manikīrs- tērps" sakritību.

9. Fen šui manikīrs. Šajā gadījumā tiek izcelts zeltnesis, noklājot to citā tonī vai kā īpaši izdekorējot.

10. Matēts nagu klājums. Izskatās pat ļoti stilīgi, tieši tāpēc saglabājis savu aktualitāti arī šogad.

Turklāt, ja vien jūsu dvēsele pēc tā alkst, absolūti nav aizliegts veidot nagu dizainu floristiskas vai jebkādā citā stilā. Galvenais, lai manikīrs atbilstu koptēlam.

FRANČU MANIKĪRS

No visiem franču manikīra veidiem šogad līdera pozīcijās izvirzījies tieši klasiskais žanrs ar gaišā pasteļkrāsā noklātu brīvo naga malu.

Galvenie šīs sezonas franču manikīra nosacījumi:

- franču manikīrs nedrīkst būt pārāk kontrastains. Krāsām uz naga nevajadzētu atšķirties par vairāk nekā 2-3 toņiem.

- siltajā gadalaikā franču manikīram var izmantot košo krāsu paleti.

- zelta vidusceļš starp atturību un ekstravaganci šajā gadā ir franču manikīrs ar oriģinālu trijstūra, V- veida vai viļņveida līniju.

- sezonas jaunums ir franču manikīrs, kas apvieno uzreiz divus manikīra veidus: klasisko franču un mēness manikīru, kur gan naga mēnestiņš, gan naga gals nokrāsots vienā tonī, bet viss nags pārklāts ar bezkrāsainu caurspīdīgu laku.

- šogad populārs arī color-blocking franču manikīra dizains, kur tiek izmantots dažādu krāsu sajaukums.

Kas attiecas uz nagu garumu, tad franču manikīra gadījumā brīvā naga malai jābūt ne garākai par apmēram 4 mm- pēc iespējas tuvāk dabiskajam naga garumam.

MODERNA NAGU FORMA

Šogad vairs nav modē ideāla taisnstūra naga forma. Tgad nagi kļuvuši ovāli. Ja jums šī forma nav īpaši pieņemama, vismaz noapaļojiet nagu stūrīšus. Bet garos "kaķu nagus" gan nāksies aizmirst uz kādu laiku- tā jau ir aizvakardiena.

Tomēr akli sekot modei arī nav vajadzības, jo pirmajā vietā vienmēr liekama personīgā tēla harmonija. vispirms jāņem vērā dabas dotumi un tikai pēc tam- mode. Tāpēc, ja jums, piemēram, dabīgie nagi ir mazi un apaļas formas, ataudzējiet tos tā, lai brīvā naga mala būtu 1-2 cm un novīlējiet tos ieapaļa kvadrāta formā.

Savukārt, ja jūsu nagi no dabas ir pārāk plati, nevajag to brīvo malu pārāk saīsināt. Labāk nagus atstāt nedaudz garākus, novīlēt ovālā formā un nokrāsot spilgtā tonī naga vidusdaļu, atstājot brīvu apmēram 1 mm no naga sānu daļām. Tas palīdzēs nagu vizuāli sašaurināt.