Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


5 galvenie nosacījumi, kā ģērbties maza auguma vīrietim, lai vizuāli kļūtu garāks

Redakcija
Redakcija

Pareizi piemeklēts apģērbs maza auguma vīriešiem- lūk, noslēpums, kā vizuāli izskatīties garākam. Kādi ir galvenie un svarīgākie pamatnosacījumi, kas jāievēro, lasiet šajā rakstā.

IZVĒLIETIES APĢĒRBU NO VIENA TOŅA PALETES

Neeksperimentējiet ar košām krāsām un kontrastiem apģērbā. Tas vizuāli saskaldīs jūsu ķermeni vairākās daļās un samazinās auguma garumu. Tikai monotona krāsu gamma maza auguma cilvēku var padarīt vizuāli slaidāku un garāku. Te jāpiebilst, ka arī jostu jeb siksnu labāk izvēlēties bez košiem akcentiem, kas pievērstu uzmanību. Tai jābūt ne pārāk platai un labāk tādā pat krāsā, kā biksēm, pie kurām to valkāsiet.

IZVĒLIETIES APĢĒRBU TUMŠĀKĀS KRĀSĀS

Apģērbu labāk izvēlēties tumšās krāsās. Domāju, visiem zināms, ka baltā krāsa labi atstarojas, tāpēc vizuāli padara figūru platāku, tātad arī zemāku.

IZVĒLIETIES PIEGUĻOŠUS MODEĻUS

Apģērbs, kas labi pieguļ ķermenim, padara jūsu figūru vizuāli garāku (pie nosacījuma, ka jums nav liekā svara).
Tāpēc izvēlieties pieguļošus kreklus, džemperus un jakas. No bikšu modeļiem labāk derēs šaurie vai uz leju sašaurinātie. Platas bikses, horizontāli griezumi, kā arī džinsi ar caurumiem vai ieplēsumiem nav jums domāti, ja vien nevēlaties izskatīties vēl mazāks.
Tāpat jums nav piemērotas bikses ar atlokiem.

Ja runājam par virsējo apģērbu, tad tā optimālais garums ir 5 - 10 cm zem jostas vietas. Un vēl viens svarīgs nosacījums- apģērbam ir jābūt pareizā izmērā un ideāli jāatbilst plecu zonai.

Jakas un džemperus labāk izvēlēties ar augstu stāvošu apkakli.

DODIET PRIEKŠROKU VERTIKĀLIEM AUDUMA RAKSTIEM

Ja izvēlaties rakstainu apģērbu, tad tikai ar vertikāli ejošu zīmējumu. Horizontālas līnijas apģērbā jūs tikai padarīs vēl mazāku un arī tuklāku.

AIZMIRSTIET PAR GARĀM VIRSJAKĀM UN MĒTEĻIEM

Izvairieties no pagarinātu modeļu mēteļiem un jakām. Atcerieties, ka maksimālais jums pieļaujamais garums ir 5 - 10 cm zem jostasvietas.
Ziemā labāk nesāt šalli. Šalle, tāpat kā kaklasaite, vizuāli padara jūs garāku. Šalles galvenie nosacījumi-, lai tā nebūtu pārāk plata un būtu vienā krāsā ar cepuri.

Ieskaties! Noderīgi!

Ar šo grāmatu, kas nupat iznākusi Apgādā Zvaigzne ABC, aizsākas izzinoša ekskursija īstena džentlmeņa dzīvesveidā un vīriešu garderobes smalkumos. Kādam jābūt apģērbam birojā, un kas jāvelk brīvdienās, kurus apavus un aksesuārus ieteicams izvēlēties pie tā vai cita uzvalka? Autors iepazīstina arī ar smokingu un tā valkāšanas tradīcijām, sniedz ieskatu visai pieticīgajā vīriešu mājas tērpa – zīda halāta – vēsturē un pastāsta, kādam jābūt ideālam skūšanās procesam.

Un arī tas vēl nav viss – te var uzzināt, kādas ir elegantas vīriešu cepures un kur tās valkāt, kā pareizi izvēlēties un sasiet kaklasaiti, kādus smaržūdeņus un parfīmus lietot, kādas kurpes apaut, ar ko atšķiras dārgi apavi no lētiem un kā izvēlēties ideālu kreklu, aproču pogas vai bikšu jostu. Savukārt, esot Londonā, Parīzē vai Romā un zinot, kuros veikalos iepērkas un kurās darbnīcās uzvalkus šuj ievērojamākie valstsvīri, politiķi, biznesmeņi, mākslinieki, aktieri un citas slavenības, var mēģināt izbaudīt iespēju tajos iegriezties, izbaudīt to gaisotni, iztēloties, ka tik tikko te ir pabijis princis Čārlzs, un varbūt pat kaut ko pasūtīt vai iegādāties.

Grāmata “Džentlmenis. Rokasgrāmata elegantam vīrietim” ikvienam palīdzēs kļūt par lietpratēju modes jautājumos un pierādīt savu labo gaumi.