Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Stringi- populārākais apakšveļas modelis. Kā pareizi izvēlēties stringus

Skaista apakšveļa viennozīmīgi ir par sevi pārliecinātas sievietes pazīme. Atkarībā no izvēlētā modeļa, viņa var būt gan liktenīgā skaistule, gan arī eleganta lēdija. Viens no mūsdienās populārākajiem modeļiem- stringi- ir ļoti erotiska un pikanta apakšveļa. Varbūt tieši tāpēc tie kļuvuši tik populāri? Pie kam bieži vien tie ir neaizstājama tēla sastāvdaļa, piemēram, ja jūs vēlaties uzvilkt pieguļošus svārkus vai kleitu. Tāpat stringi sevišķi piemēroti romantiskām tikšanās reizēm, kuru noslēgumā paredzēts pikants "deserts". Satriekt vīrieti ar vecmāmiņas laika "bumbierenēm" laikam nevajadzētu, ja vēlaties ar viņu uzturēt ilgstošas attiecības. Daudz piemērotāki būs erotiski stringi, kas skasiti piegulēs jūsu seksīgajiem apaļumiem. Taču neskatoties uz stringu lielo popularitāti, tie ir arī vissarežģītākie un visgrūtāk nopērkamie apakšveļas modeļi.

Nepareizi izvēlēti sieviešu stringi ir ne tikai ļoti neērti valkāšanā, bet arī neglīti, lai cik efektīgi un kārdinoši tie būtu izskatījušies veikala plauktā.

Kā izvēlēties stringus:

Izmēram ir nozīme. Sevišķi tādam modelim kā stringi. Pārāk mazi stringi spiedīs, traucēs normālu asinsriti gurnu rajonā, kas, pirmkārt, ir bīstami veselībai, bet, otrkārt- neglīti. Šaurās sānu lencītes spiedīs un veidos neglītus ādas izciļņus un izspīlējumus. Savukārt lencītes, kas būs par platu, nesaprotami nokarāsies, kas arīdzan nebūs īpaši seksuāli.

Bez tam stringi ar šaurām sānu lencītēm piestāv tikai ideālu figūru īpašniecēm. Ja jūsu gurnu un dibena daļai ir kādi trūkumi, labāk pievērst uzmanību konservatīvāka piegriezuma stringiem vai vispār izvēlēties cita piegriezuma biksītes.

Nebaidieties no drosmīgām krāsām. Nav obligāti izvēlētiestikai melnu vai baltu apakšveļu. Pamēģiniet dažādas krāsas un krāsu salikumus,- vīriešiem patīk ne tikai klasiskie toņi, bet arī drosmīgi eksperimenti.

Daži ginekologi apgalvo, ka stringi var traumēt sievietes intīmo zonu, izraisot briesmas sievietes organismam. Lai izvairītos no nepatikšanām, par kurām brīdina ārsti, jāievēro sekojoši noteikumi:

- nevalkājiet viena noteikta modeļa stringus pastāvīgi,
- nepērciet sintētiska auduma stringus,
- izvēlīeties tikai sava izmēra stringus, ne par lielu un ne par mazu,
- mini- stringus nav vēlams valkāt ilgāk par 6 stundām no vietas.

Pavisam jaunām meitenēm valkāt stringus gan nav ieteicams. Labāk vispirms sasniegt pilngadību un tad pilnībā nodoties izvēles brīvībai, nekā nodarīt sev ļaunumu agrīnā vecumā.