Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Austrumu skaistums- “lights of orient”

Redakcija
Redakcija

Austrumu skaistums! Ļauj essence aizvest tevi aizraujošā ceļojumā 1001 Arābu nakts pasaulē ar jauno trendu sēriju “lights of orient” un ienirsti austrumnieciskā kultūrā. Pulsējošā burzma ap tirgu, tuksneša ainavas ar krāšņām beduīnu teltīm un temperamentīgs vēderdejotāju ritms – unikālā sajūta pārsteidz ikvienu. Austrumnieciskais izskats ar tumši melnu acu zīmuli un zelta akcentiem ir iespaidīgs. Bronzas krāsu paletes sērija ir silta kā arābu saule ar krēmu, zeltu, varu un dažādām sarkanās krāsas nokrāsām. Dārgumi, kas gaida, lai tos atklātu, ieskaitot skaisto bronzeri austrumnieciskā dizainā ar matēta iedeguma struktūru un mirgojošu zeltainu pūderi centrā. Matētās lūpukrāsas modernajā sarkanbrūnā un divās citās sarkanās krāsās. Zelta ķermeņa tetovējumi ir īpaši efektīvi uz iedegušas ādas. Ķermeņa aerosols ar siltu, ziedu aromātu sagādā papildus svaigumu karstās, saulainās dienās. essence mīl... arābu naktis!

essence lights of orient – acu ēnu palete

Gaisma un ēnas! Ar sešu siltu krāsu acu ēnu veido pēc ieceres gan izsmalcinātu, gan intensīvu nude look. Ar tās mazo dubulto aplikatoru, iestrādāto spoguli un ornamentālo dizainu, palete noteikti kļūs par īstu favorītu. Pieejams we ♥ arabian nights. Cena ap 4,79 €*.


essence lights of orient – uzacu zīmulis

Džins zīmulī. Uzacu zīmulis gaišā vai tumši brūnā tonī veido prefekti izteiktas acis. Otrā zīmuļa galā apvienots sūklis priekš sapludināšanas un zīmuļa asinātāju. Pieejams 01 sunkissed beauty un 02 oriental beauty. Cena ap 2,59 €*.


essence lights of orient – matēta lūpu krāsa

Arābu naktis. Šie spilgti sarkanie toņi – modernais sarkanbrūnais, intensīvais koši sarkanais un siltais rožkoka tonis – ar matētu nobeigumu, piešķir lūpām īstu valdzinošu faktoru! Iepakots elegantā slaidā formā. Pieejams 01 belly dancing queen, 02 princess jasmines choice un 03 the sultan's daughter. Cena ap 2,79 €*.




essence lights of orient – bronzeris

Austošā saule! Bronzeris ar austrumniecisku rakstu apvieno matētu pūderi ar mirdzošu zelta centru – abus var jaukt un apvienot pēc sirds patikas. Pieejami divi veidi – gaišākiem un tumšākiem ādu tipiem – lai nodrošinātu viegla iedeguma izskatu. Pieejams 01 sunkissed beauty un 02 oriental beauty. Cena ap 3,79 €*.




essence lights of orient – Izgaismojošs marķieris

Tuksneša svelme. Krēmīgais lielais zīmulis ar zelta mirdzuma pigmentiem veido greznus akcentu. Ātri un viegli uzklājams pateicoties praktiskajai zīmuļa formai, ideāls, lai panāktu moderno “strobinga” izskatu. Pieejams 01 golden gate to orient. Cena ap 4,49 €*.


essence lights of orient – nagu laka

Austrumnieciskas krāsas. Ilgnoturīgās zelta un koši sarkanās krāsas nagu lakas ar metāliskiem efektiem, tāpat kā rožkoka un sarkanbrūnās krāsas lakas ar mirdzošu nobeigumu veido lielisku klājumu. Pieejams 01 golden gate to orient, 02 the sultan's daughter, 03 princess jasmines choice un 04 belly dancing queen. Cena ap 1,99 €*.




essence lights of orient – ķermeņa un kutikulu tetovējumi

Ķermeņa māksla. Zelta un tirkīza ķermeņa un kutikulu tetovējumi dažādos dekoratīvos dizainos nodrošina pārsteidzošu stilu, it īpašu uz iesauļotas ādas. Pieejams 01 magic carpet ride. 56 tetovējumi uz trim lapām, cena ap 3,39 €*.