Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Starptautiska bērnu modes balle L’Officiel Latvija ziemas pasaka 2015 Rundāles pilī!

Redakcija
Redakcija

2015. gada 5. decembrī Rundāles pilī pirmo reizi Latvijā notika nepieredzēti krāšņs un vērienīgs bērnu modes pasākums. Modes un stila žurnāla L’Officiel Latvija organizētajā bērnu modes skatē tika piedāvāti Latvijas, Lietuvas, Krievijas un Baltkrievijas dizaineru darbi.

Savas aktuālās kolekcijas demonstrēja tādi pazīstami Latvijas zīmoli kā Aristocrat Kids, LOVERAIN by Nadia Kirpa, Leny Tomy Factory. Lietuvu pārstāvēja Diāna Rūta Stankjavičiene, Egle Ališauskiene, Jolanta Kudeļska, Daļa Audejaitiene, Jūlija Dremene, Egle Valavičiene un dizaina studija «Mēs». Krieviju pārstāvēja Leather club BEGIMOD un LILAS by Ekaterina Kormich no Maskavas, kā arī dizainere Svetlana Zlotņikova un Leya.me no Sanktpēterburgas. Jaunie mākslinieki no Kid’s Podium defilē pārvērta par pasakai līdzīgu izrādi. Līdztekus dizaineriem savas kolekcijas piedāvāja arī Latvijas multizīmolu veikali Deepy Sleepy un Next. Savukārt mazie mākslinieki no Minskas modeļu skolas Kids’ Podium savas kolekcijas skati pārvērta par īstu teātra izrādi. Tērpus demonstrēja modeļu skolu SV MODELS (Lietuva, Latvija), Ultra Kids (Krievija) un modes studija Santarves (Lietuva) audzēkņi. Topošās modes zvaigznes pārsteidza skatītājus ar savām profesionālajām iemaņām. Viesiem priekšnesumus sniedza bērnu popgrupa Nando, jaunā dziedātāja Samanta Kabakova (Latvija) un deju grupa no Lietuvas Helios.

Pasākuma mērķis bija veicināt pašmāju un ārzemju bērnu apģērba popularitāti, kā arī izveidot starptautiskus kontaktus, jo bērnu mode ir atsevišķa un progresīva modes industrijas joma.

Šajos svētkos piedalījās vairāk nekā 300 viesu, arī virkne Latvijā pazīstamu personu ar saviem bērniem un mazbērniem.