Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Ērti ir stilīgi! 6 aktuālākās rudens modes tendences

Redakcija
Redakcija

Rudens pilnīgi noteikti nav laiks, kad aizmirst par savu ārējo izskatu. Arī drēgnā laika apģērbs var būt stilīgs, ērti kombinējams un valkājams. Lai neapjuktu no plašā piedāvājuma veikalu plauktos un lai izvēlētais apģērbs būtu ērts un modīgs, stiliste Signe Valtere sadarbībā ar t/c Domina Shopping piedāvā iepazīties ar sešām galvenajām šī rudens modes tendencēm.

Sportiski apavi
Sportiskie apavi jau labu laiku ir ieņēmuši stabilu vietu modes pasaulē, un tieši to ērtuma un praktiskuma dēļ šis modes elements nedomā atkāpties. Šogad šie apavi ir kļuvuši īpaši drosmīgi, masīvi, krāsaini un iespaidīgi. Velc tos pie kostīmiem, klasiskiem mēteļiem, kažokiem vai pat gaisīgām un sievišķīgām kleitām. Pat, ja sākumā tev liksies, ka ir par traku, nebaidies – stila pazinēji to noteikti novērtēs.

Zvēru raksti
Šogad viena no modes aktualitātēm ir arī zvēru raksti. Jāpiebilst, ka šī tendence ir ārkārtīgi drosmīga un ne kurš katrs var ietērpties čūskādas raksta kleitā, savukārt leoparda raksta apaviem piemīt teju klasiska vērtība. Ja vēlies izcelties, tev vajadzētu meklēt tieši šāda raksta klasiskās laiviņas – tās būs ne vien ērtas, bet arī stilīgas. Zempapēžu apavus nu jau ir iespēja iegādāties dažādās interpretācijās. Ja izdodas atrast kovboja stila čūskādas zābakus – ķer ciet, pat nedomājot!

Eko ādas apģērbs
Eko ādas apģērbus – kleitas, bikses, šortus, topus un mēteļus – vari atrast ļoti daudzu veikalu jaunajās kolekcijās. Šādus apģērbus ir viegli kopt, netīrumus var notīrīt uzreiz, nebaidoties, ka uz apģērba paliks traipi. Pie šīs pašas tendences var iekļaut nu jau tik ļoti aktuālo, drosmīgo, krāsaino un spilgto mākslīgo kažokādu. Ar vien vairāk augstās modes nami atsakās no īstām kažokādām, atbalstot dzīvnieku pārstāvjus, tādēļ veikalu plauktos pieejamās mākslīgās kažokādas apģērbus ar neapbruņotu aci pat neatšķirsi no īstās.

Žaketes
Ja ilgu laiku tieši ādas jakas bija stilīgākais apģērba gabals, ko vilkt kopā ar jebkuru apģērbu, tad tagad klasiska žakete ir sezonas uzvarētāja. Stila idejas droši vari smelties, lūkojoties ģimenes albumos, atgriežoties ne tik tālajos 90. gados – mode tik tiešām iet pa riņķi. Tagad atgriežamies 90. gados, kad kostīmi bija vēl vairāk “oversized” un apģērbos ir jūtamas arī vīrišķīgākas piegriezuma formas. Bet, ja gribi tēlu padarīt sievišķīgāku, jo īpaši stilīgi būs žaketei pāri likt jostu, akcentējot vidukļa līniju.

Jostas somiņa
Gadījumā, ja tavā skapī vēl nav, šobrīd ir pēdējais laiks iegādāties jostas somiņu. Tās šajā sezonā ir iesoļojušas no pagājušā gada, kad augstākās modes dizaineri vēl tikai sāka piedāvāt šo stila aksesuāru. Iepriekš tika minēts par jostu virs žaketes, un, ja vēl josta ir kombinācijā ar jostas somiņu, tad šis ir komplekts īstai modes dāmai! Galvenais ir tas, ka jostas somiņa ir ērta un praktiska – nekas nav jānes rokās un pietiek vietas arī iepirkuma maisiņiem!

Sezonas krāsa – oranža
Viena no sezonas aktuālajām krāsām ir oranža. Ļoti spēcīga un viltīga krāsa, no kuras daudzas sievietes bieži vien izvairās. Lai izceltos pavisam nedaudz, pietiks vien ar kādu oranžu aksesuāru, piemēram somu vai kurpēm. Savukārt drosmīgākām dāmām, kuras vēlas būs īstas stila odziņas šajā rudens sezonā, ieteicams izvēlēties oranžas acu ēnas vai pat lūpu krāsu oranžos toņos.