Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


1000 padomu stilīgai meitenei

Redakcija
Redakcija

Tie, kuru meitas ir sasniegušas vētrainos pusaudža gadus vai strauji tuvojas šim skaistajam vecumam, būs pamanījuši, ka mūsdienīgas meitenes zinātkāre ir neizsmeļama, turklāt bieži attiecināma uz jautājumiem, kuros mammas un omes nemaz tik labi neorientējas. Arī apspriedes ar draudzenēm un klasesbiedrenēm vairāk veicina apmaiņu ar urbānajiem mītiem nekā stiprina zināšanas – īpaši jau par tādiem jautājumiem kā mode un antimode, stila smalkumi un saprātīgi pirkumi, kosmētikas izvēle un lietošana, patiesība un maldi par dažādām diētām un citi lietišķi padomi.

Te nu talkā varētu nākt lieliskā grāmata “1000 padomu stilīgai meitenei”, bagātīgi un ar lielisku humora izjūtu ilustrēta mūsdienīga enciklopēdija (Apgāds Zvaigzne ABC), kuras galvenā varone Stilīgā meitene dalās ar zināšanām visās jomās, kas šķiet svarīgas pusaudža vecumā. Šis apjomīgais izdevums ir glābis un palīdzējis miljoniem pusaugu meiteņu visā pasaulē, tulkots daudzās valodās un (kas ir būtiski!) paticis arī vecākiem!

Grāmatā ir plašas nodaļas par modi un skaistumkopšanu, par to, kā uzturēt sevi sportiskā formā, kā arī apjomīgas nodaļas par psiholoģiju (ar testiem!), draudzību, mīlestību un attiecībām (jā, arī mini nodaļas par to, kā tikt vaļā no nepiemērota puiša un kā dziedēt salauztu sirsniņu!), nodaļas, kurās ietverti arī tādi kutelīgi jautājumi kā “dilemma: puisis vai draudzene”, “4 aplami stereotipi par puišiem”, “5 supersvarīgi iemesli, lai pārtrauktu attiecības”, padomi, kā (un kāpēc) sadzīvot ar mammas vai tēta jauno draugu/draudzeni, un nodaļa, kurā ietverti Stilīgās meitenes praktiskie padomi. Tajā ir ļoti daudz informācijas – sākot ar labām manierēm un viesu uzņemšanu un beidzot ar istabas atjaunošanu pašas spēkiem, kā arī jaukas nodaļas par ceļošanu.

Kad šķirstīsiet šo grāmatu, iespējams, tā jums atgādinās pašu bērnībā cītīgi lasīto “Meitenes, grāmata jums!”, kura, gan vizuāli daudz mazāk pievilcīgā veidā, bija tas uzticamais padomdevējs, ar kuru auga meitenes pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados. Visnotaļ mūsdienīga, “1000 padomu...” ir grāmata, kura noderēs ikvienai meitenei vecumā no 13 līdz pat pilngadībai – jaunās lasītājas tiek paskubinātas un pamācītas ar neizsīkstošu pacietību, humoru un sirsnību. Sarunas par profesijas izvēli, drošu interneta lietošanu, dažādi testi, pat mini ceļojumu vārdnīciņas un atziņas par to, kas jāņem vērā, sasniedzot pilngadību, – arī to atradīsiet šajā grāmatā.