Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Stilīgas frizūras pusgaru matu īpašniecēm

Redakcija
Redakcija

Neapšaubāmi, katra sieviete izskatās satriecoši, ja viņas tēls ir pilnībā pārdomāts. Tas nozīmē, ka ne tikai tērps un apavi ir saskaņoti, bet arī frizūra ir atbilstoša kopējam tēlam un notikumam.
Ja sievietei ir pusgari mati, viņai paveicies divkārtīgi- tādam matu garumam stilisti piedāvā milzum daudz stilīgu frizūru dažādiem dzīves gadījumiem.

Pusgari mati ir ideāla izvēle sievietēm, kas vēlas, lai viņu frizūra būtu gan stilīga, gan universāla, kurai ikdienā nav jāvelta pārāk daudz laika. Šāda garuma mati tik tiešām ir funkcionālāki, nekā īsie griezumi un tajā pat laikā mazprasīgāki nekā garie mati. Tāpēc, nav brīnums, ka vairums sieviešu izvēlas matus apgriezt ne pārāk īsi, lai dotu iespēju frizierim eksperimentēt, radot katram notikumam jaunu tēlu, kas apveltīts ar stilu un seksapīlu.

Viens no vienkāršākajiem stilīgas frizūras variantiem, kas noteikti atstās iespaidu uz jebkuru jūsu tuvumā atrodošos vīrieti- pilnīgi iztaisnoti, gludi mati. Tādi mati burtiski izstaro seksuālu valdzinājumu un tajā pat laikā izskatās maksimāli dabīgi. Tāpēc gūstiet baudu no dabīgā jūsu matu skaistuma, vēl jo vairāk tāpēc, ka dabiskums ir modē.



Izmantojiet karsto matu taisnošanas metodi komplektā ar izsmidzināmo matu aizsarglīdzekli,- tikai veseli un spīdīgi mati izskatās apburoši.



Vēl viens interesants pusgaru matu frizēšanas variants-vijīgas matu lokas, kuru radīšanai var izmantot visdažādākās lokšķēres, matu ruļļus un citus ieveidošanas līdzekļus. Šīs frizūras izskatās gan seksuāli un izaicinoši, tomēr vijīgās cirtas padara kopējo tēlu nedaudz maigāku, piešķirot tam pat sava veida nevainības piedevu.
Izvēlieties stingras lokas vai vijīgas cirtas, ieveidojiet matus visā to garumā vai tikai matu galus- jebkurā gadījumā jūs būsiet satriecoši skaista, tikai neaizmirstiet, ka jūsu matu cirtām jāizskatās maksimāli dabīgām un dzīvām, lai tās nesāktu neatgādināt čirkainu matu ērkuli uz galvas, kāds bieži vien novērojams vecākām kundzītēm pēc ilgviļņu ielikšanas.



Kas attiecas uz frizūrām, kas veidotas vintāžas stilā, tās vienmēr ir bijušas un ir stilīgas. Holivudas uzplaukuma laika retro stila frizūām var būt gan vijīgas lokas kā Merilinai Monro, gan arī izmeklētas lokas kā Marlēnai Dītrihai. Bet varbūt jūs dodat priekšroku akurātai un elegantai "lēdijas Dī" sila frizūrai? Izvēlaties, kas jums vairāk iet pie sirds.
Un, starp citu, vintāžas stila frizūras ir ideāli piemērotas gan ikdienai, gan iziešanai un svētku reizēm.



Lai jūsu frizūra saglabātos pēc iespējas ilgāk, noteikti nelielā daudzumā izmantojiet matu laku. Obligāts jūsu matu skaistumu uzturošs nosacījums ir pienācīga to kopšana ar piemērotiem un kvalitatīviem kosmētikas līdzekļiem.

Lai jums veicas pareizās frizūras izvēlē!

Jeļena Čuprova