Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


10 dizaineri, kurus šo sestdien varēs sastapt AUKSTĀS MODES TIRGŪ

Redakcija
Redakcija

Rudens karstākais modes tirgus tuvojas! Jau šo sestdien, 8. oktobrī, norisināsies ikgadējais Kalnciema kvartāla AUKSTĀS MODES TIRGUS, kurā sapulcēsies karstākie un iecienītākie Latvijas modes un dizaina zīmoli, kā arī sezonas jaunatklājumi, piedāvājot jaunās rudens/ ziemas apģērbu un aksesuāru kolekcijas, neaizmirstot arī par īpašām akcijas atlaidēm iepriekšējo sezonu precēm.

Lai neapjuktu plašajā dizaina piedāvājumā, esam izveidojuši karstāko modes dienas dalībnieku TOP 10!

ZIB* ir iekarojis daudzu sirdis un ir īpaši iecienīts Kalnciema kvartāla modes dienu zīmols. Arī šis tirgus nebūs izņēmums! Karalisko apdruku zīmols piedāvā ne tikai ietērpties garajās balles kleitās, bet arī justies ērti un silti košajos džemperos, džemperkleitās un krāsainajos reitūžos. Turklāt ZIB* piedāvājumā būs arī apģērbi bērniem!

AIY ir Latvijas atbilde ziemeļnieciski askētiskajam dizainam. Laba dizaina cienītāji novērtēs monohromo krāsu ziemas aksesuārus, rotaļu spilvenus un auduma maciņus, turklāt visu – tikai vislabākajā kvalitātē.

Rotaļīgais zīmols SAZ! ir ar rokām darināti unikāli sieviešu apavi, kuri neatstās vienaldzīgu nevienu garāmgājēju. Dizaina cienītāji novērtēs, ka AUKSTĀS MODES TIRGŪ aktuālie apavi un iepriekšējās sezonas kolekcijas tiks piedāvāti ar atlaidēm no 20% līdz 70%!

Tirdziņa sociāli atbildīgākais JAUNUMS: ThisWillAlsoCHange jeb TWACH ir kustība, kas ne tikai rada apģērbus no otrreizēji izmantotiem materiāliem, bet arī stāsta par aizraujošiem un pārdomātiem ģērbšanās paradumiem, kombinējot spēlēšanos un atbildīgu attieksmi pret vidi. Tas viss pārtapis vizuāli baudāmā dizainā.

YUTA piedāvājumā allaž ir kāds pārsteigums – vai tā būtu jauna visērtākā kleita, parocīgākie svārki, šikākā virskleita vai unikālākais mētelis. Viss sortiments šoreiz – par iepazīšanās cenām!

Vēl viens svaigs JAUNUMS Latvijas modes dizainā ir ādas aksesuāru un apģērbu zīmols Anna Kruz. Te savijas askētiskas līnijas, funkcionalitāte un smalka ironija, turklāt katra soma ir unikāls roku darbs. Aukstās modes tirdziņā īpašas cenas un atlaides līdz 25%!

Hebe.lv – zīmols, kurš rūpējas par pašiem mazākajiem un prasīgākajiem modes mīļotājiem. Stilīgi apģērbi un aksesuāri gan meitenēm, gan zēniem ar unikālām apdrukām un krāsām, veidojot labas gaumes izjūtu jau no bērnības. Tirdziņā, kā allaž, HEBE piedāvās tikai vislabākās cenas – bērnu apģērbi ar 30% atlaidi!

Aristokrātisku inteliģenci dizainā piedāvās jaunais zīmols MsPouch – grāmatu clutch-somiņas ar 25% iepazīšanās atlaidi!

Malvine.lv vienmēr izceļas ar košiem aksesuāriem un vēl neredzētu apģērba dizainu. Uz Auksto modes tirgu ir sagatavots kaut kas pavisam svaigs un nebijis – siltākās kleitas pasaulē, kā arī jaunās, siltās galaktikas cīnītāju princešu kleitas un džemperkleitas. Būs arī Feminism is Unisex džemperi, kā arī mazie un lielie ikdienas un svētku kompanjoni – Malvine.lv unikālās rotas. Īpaši Aukstajam modes tirgum būs sarūpētas arī atlaides un īpašie piedāvājumi.

Karstajā TOP ierindojies arī JAUNUMS vīriešiem – Beard Cosmetics, jo kārtīgām bārdām vajag īstas rūpes! Bārdas kopšanas līdzekļi ražoti tepat Latvijā, savaldot pat spurainākos no bārdu eksemplāriem.

Dienas gaitā par pozitīvu un enerģisku mūziku parūpēsies DJ Kalvis Amantovs, kurš atskaņos sešdesmito un septiņdesmito gadu lustīgākos gabalus. Kā ierasts, būs arī padomāts par radošu nodarbošanos bērniem, ko būs sarūpējis bērnu apģērbu zīmols PetraLV.

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:29, pirms 6 gadiem
Love this fashion event. I definetly will be there https://www.youtube.com/channel/UC8...