Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Dove laiž klajā ādai draudzīgāko antiperspirantu

Dove atjauno savu antiperspirantu klāstu sievietēm un iepazīstina ar produktiem, kuru sastāvā ir jauna ādai draudzīgāka formula, kas nodrošina īpašas rūpes un padara sievietes padušu ādu maigu un veselīgu.
Dove antiperspirantu unikālās formulas sastāvā ir ¼ mitrinoša krēma, kas nomierina unnodrošinamaigu ādu padušu zonā,kā arī mazina radīto kairinājumupēc skūšanās.Dove vērš uzmanību uz padušu zonas skaistumu un to dažādību, kā arī aicina sievietes apzināties, ka tā ir ķermeņa daļa, kurai vajadzīga ne tikai papildu aizsardzība, bet arī īpašas rūpes.

Jaunajā un modernajā iepakojuma dizainā Dove antiperspiranti nodrošina 48 stundu pretsviedru aizsardzību. Produktu līnijā iekļauti Original, Invisible Dry un Mineral Touch antiperspiranti, kas atbilst ikvienas sievietes vajadzībām dažādās dzīves situācijās.