Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Skaistuma noslēpumi, kas palīdzēs koriģēt sejas, acu un lūpu formu

Redakcija
Redakcija

Skaistuma noslēpumi, kas palīdzēs koriģēt sejas, acu un lūpu formu
Foto: Oriflame.lv

Vai jūs zinājāt, ka pietiek tikai pareizi uzlikt vaigu un acu ēnas, lai jūsu seja un acis iegūtu vajadzīgo formu un apveidus? Tāpat ir ar lūpukrāsu. Jāzina tikai daži knifi un jūsu lūpas iegūs tādu formu, kādu vēlaties. Izmēģiniet.

Seja

Apaļa seja
Lai noslēptu izteiksmīgus vaigus, lietojiet brūnas vaigu ēnas uz deniņiem un pa vaigu kaulu diagonāli.



Trīsstūra veida seja
Trīsstūra sejai tumšas vaigu ēnas klājiet uz deniņiem un gaišas ēnas uz sejas frontālās daļas.



Kvadrātveida seja
Jūsu sejas zoda līnija šķiet nedaudz smagnēja un to jūs varat novērst, klājot vaigu ēnas kā trīsstūri uz vaigu kauliem un uz apakšējās zoda līnijas.



Acis

Tālu viena no otras novietotas acis
Ja jums ir tālu vien ano otras novietotas acis, jums ir jāpanāk efekts, ka tās izskatās tuvāk viena otrai. Ārējo acu kaktiņu ietonējiet gaišāku, kamēr iekšējo kaktiņu tonējiet tumšu. Acs apakšējo kontūru iezīmējiet no acs iekšējā kaktiņa līdz vidum.



Tuvu novietotas acis
Vai jums ir tuvu viena otrai novietotas acis? Gaiša toņa acu ēnas klājiet uz plakstiņa iekšējā kaktiņa un ar kontūrzīmuļa palīdzību tumšāku ietonējiet plakstiņa ārējo līniju. Skropstu tušu klājiet uz augšējām ārējām skropstām.



Dziļi novietotas acis
Vai jums ir dziļi novietotas acis? Tad gaišas acu ēnas klājiet uz visa augšējā plakstiņa. Ar saskaņota kontūrzīmuļa palīdzību akcentējiet plakstiņa ārējo malu, iezīmējot kontūru.



Lūpas

Apjomīgas lūpas
Lai iegūtu apjomīgas un jutekliskas lūpas, iezīmējiet kontūru ar tāda paša toņa kontūrzīmuli, kādā ir lūpu krāsa. Kontūru iezīmējiet nedaudz ārpus lūpas dabiskās līnijas. Lūpu krāsu izvēlieties koši mirdzošos toņos.



Samazinātas lūpas
Lai lūpas izskatītos mazākas, uzklājiet gaiša toņa korektoru uz lūpām. Tad ar tumša toņa kontūrzīmuli iezīmējiet kontūru, kas iet gar dabiskās lūpu līnijas iekšmalu. Nobeigumā uzklājiet dabisku toņu, matētu lūpu krāsu.



Izteiksmīgas lūpas
Lai iegūtu izteiksmīgas lūpas, kontūru iezīmējiet par vienu toni tumšāku nekā lūpu krāsa. Tad iezīmējiet maigu vertikālu līniju lūpu viducī. Nobeigumā uzklājiet gaiša toņa lūpu krāsu.



Ieskaties.Tas var noderēt!

Boriss Entrups ir Vācijā populārākais vizāžists un ekskluzīvais Maybelline modeļu grima mākslinieks. Kā skaistuma eksperts viņš sadarbojas ar daudziem starptautiskiem uzņēmumiem, gatavojot meitenes fotosesijām, TV šoviem un modes skatēm.
Viņa klienti ir arī prominentas personas, kurām viņš palīdz veidot vizuālo tēlu.
“Meikaps 10 minūtēs”, kas izdota Apgādā Zvaizgzne ABC, ir Borisa Entrupa trešā grāmata.

50 atšķirīgu grima modeļu tapšana ir izskaidrota soli pa solim, lai ikviena sieviete 10 minūtēs spētu izveidot sev piemērotu meikapu.

Grāmatā ir:

• detalizēta informācija par meikapa veidošanas galvenajiem paņēmieniem, produktiem un instrumentiem,
• Borisa Entrupa padomi, kā ar savu sejas tipu izskatīties vislabāk.