Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Kā stiprināt matu saknes pavasarī

Daudzas sievietes pavasarī saskaras ar pastiprinātu matu izkrišanu. Visbiežāk šai problēmai par iemeslu ir vai nu avitaminoze vai arī staigāšana ziemas mēnešos bez cepures. Lai atveseļotu un nostiprinātu matu saknes, jāpadomā par to aktīvu barošanu un asinsrites uzlabošanu. Šim nolūkam galvas ādu nepieciešams uzsildīt. Izdarīt to var ar masāžas palīdzību, ņemot palīgā dabīgos līdzekļus ar sildošu efektu: sinepju, sīpolu, sarkano piparu olīveļļas uzlējumus.

Šādu procedūru vēlams veikt reizi nedēļā.

Varat pagatavot masku, kas matus padarīs ne tikai skaistākus, bet arī biezākus:

1 glāzi rupjā sāls, 1 glāzi medus un 1 glāzi konjaka iepildiet stikla burkā. Burku kārtīgi sakratiet un aizvākojiet. Tad novietojiet to tumšā vietā uz divām nedēļām. Pēc tam maska ir gatava lietošanai. Uzklājiet vienmērīgi to uz matu saknēm un galvu aptiniet ar dvieli. Maskas iedarbības laiks - viena stunda.

Galva pēc tam jāmazgā tikai ar siltu ūdeni, nelietojot šampūnu. Speciālisti pat iesaka lietot šo masku šampūna vietā, vismaz atveseļošanās periodā. Šīs maskas iedarbība jūtama jau pēc divām nedēļām. Matu kļūst ne tikai vairāk , bet arī katrs mats iegūst lielāku apjomu. Lietojot regulāri šādu masku, rezultāts būs iespaidīgāks, nekā gaidījāt.

Vēl viena efektīva maska matu apjoma palielināšanai, kas lietojama 2-3 reizes nedēļā trīs mēnešus pēc kārtas:

pusglāzei kefīra piesitiet vienu jēlu olu un pievienojiet vienu tējkaroti kakao pulvera. Visu rūpīgi izmaisiet un daļu no maisījuma uzklājiet uz matu saknēm. Ļaujiet maskai nedaudz apžūt, tad uzsmērējiet vēl vienu daļu maisījuma pa virsu jau apžuvušajam. Tā ar četriem piegājieniem izsmērējiet visu. Pēc tam aptiniet galvu ar dvieli un turiet masku 20 - 25 min. Mazgāt ieteicams ar siltu ūdeni un bērnu šampūnu. Skalot labāk ar nātru novārījumu.