Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Banānu sejas maskas pavasarim mājas apstākļos

Redakcija
Redakcija

Bez tā, ka banāni ir vitamīniem un citām vērtīgām vielām bagāti augļi, kā arī lieliski antidepresanti, tie ir brīnišķīgi kosmētiskie līdzekļi, kas brīvi pieejami jebkurai no mums. Efekts no banānu maskām ir satriecošs- seja iegūst veselīgu krāsu, āda tiek pabarota un ilgāk saglabā savu jaunavīgo izskatu.
Īpaši banānu maskas ieteicamas pēc garās ziemas.
Banānu maskas ir piemērotas visiem ādas tipiem, bet par to, kā tās pagatavot, lasiet tālāk.

1. Banānu rūpīgi saspaidīt ar dakšiņu, pievienot 1 tējkaroti saldā krējuma un sastrādāt viendabīgā masā. Gatavo maisījumu uzklāt uz sejas, kakla un dekoltē zonas, paturēt 15-20 minūtes, pēc tam nomazgāt ar siltu ūdeni.

2. Banānu saspiest ar dakšiņu, pievienot 1 olas dzeltenumu un 1 tējkaroti skābā krējuma, visu kārtīgi samaisīt, līdz izveidojas viendabīga masa. Masku uzklāt uz sejas, paturēt 15 minūtes, pēc tam nomazgāt ar siltu ūdeni.

3. Barojoša maska.Banānu saspiest ar dakšiņu, pievienot 2 ēdamkarotes saldā krējuma, 1 tējkaroti medus un visu sakult (var arī sablenderēt). Masku uzklāt uz sejas, kakla un krūšu ādas, paturēt 20-30 minūtes, pēc tam notīrīt no sejas ar mīkstu salveti.

4. Pusi banāna saspaidīt ar dakšiņu, pievienot vienu no plēvēm attīrītu apelsīna daiviņu, visu sastrādāt viendabīgā masā. Uzklājiet uz sejas, paturēt 15-20 minūtes, pēc tam nomazgāt ar remdenu ūdeni.
Maska nav piemērota jūtīgai sejas ādai.

5. Pusi banāna saspaidīt ar dakšiņu, pievienot 1 olas dzeltenumu, 1 ēdamkaroti miltu un 2 tējkarotes olīveļļas. Visu kārtīgi samaisīt, un gatavo maisījumu uzklāt uz sejas uz 10-15 minūtēm, pēc tam noskalot ar siltu ūdeni.
Maska īpaši piemērota sausai ādai.