Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Jaunā Dove barojošā dušas želeja ar saldā krējuma un peoniju aromātu

Redakcija
Redakcija

Jaunās Dove barojošās dušas želejas ar saldā krējuma un peoniju aromātu sastāvā ir NutriumMoisture™ tehnoloģija, kas garantē mīkstāku un maigāku ādu jau pēc pirmās mazgāšanās reizes.

NutriumMoisture™ tehnoloģijas pamatā ir dabīgās sastāvdaļas kombinācijā ar eļļu, kas atjauno ādas virskārtu, kā arī iesūcas dziļi ādā, mitrinot un padarot to maigāku.

Dove zīmola vadītāja Jūlija Kravčenko uzsver: “Mazgāšanās nav tikai ikdienas higiēnas nodrošināšanas sastāvdaļa, tā var būt arī skaistuma procedūra, atpūta un sevis lutināšanas brīdis ar bagātīgām putām un dažādiem aromātiem. Viss, kas nepieciešams, ir pareizs ķermeņa kopšanas produkts.”

Jaunajā Dove dušas želejā apvienotas dabīgas un ādai labvēlīgas sastāvdaļas, kas mazgāšanās laikā veido bagātīgas krēmveida putas un sniedz skaistuma procedūras efektu, kādu pelnījusi ikviena sieviete.

“Mazgāšanās ir lielisks brīdis, kad pienācīgi parūpēties par savu ādu – to vienlaicīgi maigi attīrot un bagātīgi mitrinot. Ar putām, kas ieskauj visu ķermeni, un ar siltu, sievišķīgu smaržu, kas pastiprinās patīkamās sajūtas, Dove jaunā dušas želeja ādai liks justies pilnībā atjaunotai,” piebilst Jūlija.

Barojošās dušas želejas delikātais saldā krējuma un peoniju aromāts radies iedvesmojoties no jaunākajām tendencēm, un to izstrādājusi eksperte smaržu attīstībā – Anna Gottliba (Ann Gottlieb). Viņa ir attīstījusi pārdotākās smaržas vairāk nekā 20 gadus tādiem zināmiem zīmoliem kā Dior, Marc Jacobs, Calvin Klein.

Ietērp pavasari peoniju un saldā krēma aromātā!

Seko epadomi.lv lapai sociālajā tīklā Facebook vai draugiem.lv , iesaki šo rakstu saviem draugiem un iegūsti iespēju laimēt jauno Dove dušas želeju ar saldā krējuma un peoniju aromātu.

Tev jābūt portāla epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugiem.lv
vai
Facebook (www.facebook.com/epadomi) sociālajos tīklos.

Laimīgos jaunās dušas želejas ieguvējus izlozēsim jau 11.aprīlī. Lai veicas!