Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Dove radījis jaunu premium matu kopšanas līniju sievietēm 40+

Redakcija
Redakcija

Turpinot premium klases produktu līniju, Dove radījis trīs jaunus matu kopšanas līdzekļus – šampūnu, kondicionieri un BB krēmu, kas kopā veido Dove Youthful Vitality produktu līniju. Šī sērija stiprina matus, atjauno to dzīvīgumu un ir paredzēta sievietēm ar nobriedušu matu pazīmēm.

Katrā cilvēka dzīves posmā matiem un visam ķermenim ir nepieciešama īpaša kopšana. Laikam ejot mainās arī matu struktūra - tie kļūst plānāki un zaudē mirdzumu, kā rezultātā ir nepieciešams meklēt piemērotus kopšanas līdzekļus. “Dove 2014. gadā veiktajā aptaujā noskaidrots, ka vairums sieviešu uztraucas par izmaiņām matu struktūrā un citām matu novecošanas pazīmēm, un tas manāmi ietekmē viņu pašpārliecinātību. Sievietes arī apzinās, ka ir nepieciešams lietot attiecīgajam vecumam atbilstošus matu kopšanas līdzekļus, taču atzīst, ka realitātē tos lieto ļoti maz”, stāsta Dove matu kopšanas produktu kategorijas vadītāja Marita Soha.

Radīta speciāli sievietēm vecumā no 40 gadiem, jaunā matu kopšanas produktu sērija baro un stiprina matus, piepildot tos ar proteīniem un lipīdiem, kuru daudzums matos līdz ar vecumu dabīgi samazinās. “Vidēji, sākot no 40 gadu vecuma mati sievietēm sāk kļūt plānāki un sausāki. Tas ir dabisks process, kura laikā mati paliek uzņēmīgāki pret bojājumiem un reaģē uz apkārtējās vides negatīvo ietekmi, tādēļ tiem ir nepieciešamas papildu barības vielas”, stāsta Marita.

Youthful Vitality līnijas šampūns un kondicionieris maigi attīra matus un piešķir tiem kuplumu, bet matu BB krēms baro tos un padara viegli ķemmējamus, kā arī lieliski izmantojams kā alternatīva matu veidošanas līdzekļiem. BB krēma sastāvā ietilpst antioksidanti un tas reizē pasargā matus no UV staru nodarītā kaitējuma. BB krēmu lieto 4-5 pilienus vienmērīgi ieklājot sausos vai mitros matos.