Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


14 dienu terapijas kurss sejai ar Babor fluīdiem mājas apstākļos

Lai iepriecinātu Latvijas sievietes, salons “Babor Beauty Spa” ir sagatavojis glītu Lieldienu dāvanu komplektu – 14 dienu terapijas kursu sejai ar Babor fluīdiem, kuru ikviena skaistumkopšanas cienītāja var pielietot mājas apstākļos.

Komplektā sejas ādas palutināšanai iekļauti dažādi fluīdi: gan Moist & Lipid – ādas mitrināšanai un aizsargbarjeras veidošanai, gan Anti­Aging – ādas elastīguma un mirdzuma veicināšanai un grumbiņu samazināšanai, gan Pure – ādas izsitumu novēršanai, gan Sensitive – jutīgas ādas nomierināšanai.

Izmantojot šo komplektu, katru dienu divu nedēļu garumā uz attīrītas sejas ādas būs nepieciešams uzklāt tikai pa vienam fluīdam – no rīta vai vakarā.

„Fluīdu dabīgās sastāvdaļas ir īpaši koncentrētas, tāpēc fluīds dziļi iedarbosies uz ādu, un rezultāts būs redzams uzreiz. Tas mitrinās, stiprinās, aizsargās un dos liftinga efektu, bagātinās ar vitamīniem, mazinās mazo krunciņu tīklojumu. Un sieviete būs gatava pavasarim!”

Vairāk informācijas:

Salona darba laiki:
Darba dienās – no 9:00 līdz 19:00
Sestdienās – no 10:00 līdz 16:00
Svētdienās – pēc pieraksta

Gaidīsim Jūs:
BABOR Beauty Spa
Alberta ielā 1, Rīga
Tālr.nr.: +371 22333131
E-pasts: info@baborbeautyspa.lv

Vairāk informācijas ŠEIT