Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Reāls veids kā atbrīvoties no dubultzoda. Personīgi pārbaudīts

Redakcija
Redakcija

Šos brīnišķīgos vingrinājumus man ieteica kāda “jauka svešiniece“. Esmu tos jau daudziem ieteikusi, un rezultāts ir tiešām pārsteidzošs. Beidzot esmu atradusi laiku uzdāvināt šo kompleksu visām sievietēm, kurām ir problēmas ar dubulzodu!

Tātad, katru dienu (nopietnam efektam) jāizpilda sekojoši vingrinājumi un procedūras.

1) Atgulties gultā uz muguras, galvu nolaist, lai tā atrastos pāri gultai.
Vingrinājums: pacelt galvu un paskatīties uz kāju pirkstgaliem. Pēc tam galvu atkal nolaist, pacelt - nolaist... Atkārtot 20-30 reizes.

2) Stāvus stāvoklī, galvu pacelt, paskatīties griestos, izbīdīt apakšžokli uz priekšu, pēc tam atgriezties izejošā stāvoklī. Atkārtot 20-30 reizes.

3) Galvas noliecieni uz leju, pagriezieni pa labi un pa kreisi. Arī reizes 20-30.

4) Kontrastduša. Efektīgāk veikt ik pārdienas. Pacelt zodu, tecināt tam virsū ūdens strūklu un lēnām mainīt temperatūru no silta līdz dzestram. Un tā vairākas reizes.

5) Pēc galvas mazgāšanas, kad pēc kāda brīža noņemat dvieli (dvielim jābūt mitram), saritiniet to un viegli pasitiet ar dvieli pa zoda apakšu.

Ja izpildīsiet šos vingrinājumus regulāri, atbrīvosieties no dubultzoda 1,5 - 2 mēnešu laikā!

     [+] [-]

, 2015-02-25 14:02, pirms 9 gadiem
Man jautājums par 3. punktu- kas ar to domāts??? Kur jāliec un kā jāpagriež?

     [+] [-]

, 2015-02-25 14:31, pirms 9 gadiem
Galvas noliecieni uz leju, pagriezieni pa labi un pa kreisi.