Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


7 tīras un skaistas sejas ādas noteikumi

Redakcija
Redakcija

Skaista un tīra sejas āda ir katras sievietes sapnis, kas atšķirībā no dažām citām vēlmēm, ir itin viegli piepildāms. Ja vien ievērosiet šos 7 noteikumus.

1. Mazgājiet seju divas reizes dienā- no rīta un vakarā . Ja jums ir sausa sejas āda, sejas mazgāšanai lietojiet losjonu vai putas, savukārt taukainai sejas ādai piemērotāka būs želeja.

2. Ja jums nav pinnes, tad losjonu, kura sastāvā ir spirts, labāk nelietot. Tie sausina un kairina sejas ādu.

3.. Katru rītu un vakaru uzklājiet sejai savam ādas tipam atbilstošu sejas krēmu.

4. Vismaz reizi vai divas nedēļā lietojiet skrubi (dariet to ar vieglām, maigām kustībām)- tas lieliski attīra poras un atmirušās ādas šūnas, kā arī attīra aizsistās poras.

5. Vismaz rezi vai divas nedēļā uzklājiet sejai masku. Vislabāk, ja tās būs dabīgas- gatavotas no jūsu virtuvē vai dārzā pieejamiem produktiem- auzu pārslām, gurķa, medus u.c.

6. Izdzeriet dienā vismaz 1,5 līdz 2 litrus tīra ūdens.

7. Lietojiet uzturā veselīgu pārtiku, kas satur visus cilvēkam nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas.

Ieskaties.Tas var noderēt!

Boriss Entrups ir Vācijā populārākais vizāžists un ekskluzīvais Maybelline modeļu grima mākslinieks. Kā skaistuma eksperts viņš sadarbojas ar daudziem starptautiskiem uzņēmumiem, gatavojot meitenes fotosesijām, TV šoviem un modes skatēm.
Viņa klienti ir arī prominentas personas, kurām viņš palīdz veidot vizuālo tēlu.
“Meikaps 10 minūtēs”, kas izdota Apgādā Zvaizgzne ABC, ir Borisa Entrupa trešā grāmata.

50 atšķirīgu grima modeļu tapšana ir izskaidrota soli pa solim, lai ikviena sieviete 10 minūtēs spētu izveidot sev piemērotu meikapu.

Grāmatā ir:

• detalizēta informācija par meikapa veidošanas galvenajiem paņēmieniem, produktiem un instrumentiem,
• Borisa Entrupa padomi, kā ar savu sejas tipu izskatīties vislabāk.