Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Dove iepazīstina ar jaunu Men+Care produktu līniju Cool Fresh

Redakcija
Redakcija

Dove paplašina Men+Care produktu klāstu ar jaunu ādas kopšanas līniju vīriešiem – Cool Fresh, kas nodrošina pilnvērtīgu ādas kopšanu un ļauj justies komfortabli.

Jaunā Cool Fresh līnija ietver premium klases Dove Men+Care produktus – ķermeņa un sejas mazgāšanas līdzekli, kā arī izsmidzināmo, rullveida un zīmuļveida antiperspirantu, kas garantē uzmundrinošu sajūtu un svaigu aromātu.

Dove zīmola vadītāja Jūlija Kravčenko uzsver: ”Vīrieša un sievietes āda un tai nepieciešamais krasi atšķiras. Testosterona dēļ vīriešu āda ir biezāka un raupjāka, tādēļ, lai izvairītos no ādai radītā diskomforta – niezes un kairinājuma – vīrietim jālieto speciāli ķermeņa kopšanas produkti, kas paredzēti tieši viņam.”

“Mēs ieguldām daudz darba, lai radītu labākos produktus un mudinātu vīriešus vairāk rūpēties par savu ādu. Dove tic, ka vīrietim ir svarīgi gādāt gan par savu ģimeni, gan draugiem, gan veltīt laiku, lai rūpētos par sevi. Un tāpēc ir svarīgi izvēlēties produktus, kas atbilst ķermeņa vajadzībām un ērtībai, ” skaidro Jūlija Kravčenko.

Cool Fresh ķermeņa un sejas mazgājamais līdzeklis ir pieejams 250 ml un 400 ml iepakojumā. Ar Micro Moisture tehnoloģiju radītais produkts piedāvā atsvaidzinošu un vieglu ādas tīrīšanu, kā arī klīniskajos pētījumos tas ir pierādījis spēju cīnīties ar dažādām vīriešu ādas problēmām, tostarp, taukainu ādu.

Cool Fresh antiperspirantu sastāvā ir īpaši izstrādāta mitrinoša formula, kas sniedz 48 stundu spēcīgu aizsardzību pret svīšanu un novēršs kairinājumu. Produkts sniedz svaiguma un tīrības sajūtu, kas savukārt palielina vispārējo komfortu.

Dove Men+Care produktu sērija kopumā piedāvā dažādus šampūnus, dušas želejas un antiperspirantus, kas paredzēti vīriešu matu un ādas kopšanai, nodrošinot ādas aizsardzību un atbilstošas rūpes par matiem.