Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Dove piedāvā unikālu krēmveida antiperspirantu ar spēcīgu aizsardzību pret svīšanu

Redakcija
Redakcija

Dove paplašina savu produktu klāstu ar unikālu maksimālas aizsardzībaskrēmveida antiperspirantu, kas nodrošina spēcīgu 48 stundu aizsardzību un efektīvu, ilgnoturīgu mitrināšanu. Pateicoties krēmveida konsistencei, antiperspirants maigi mitrina un aizsargā ādu padusēs, vienlaicīgi novēršot pastiprinātu svīšanu.

„Mēs dzīvojam pasaulē, kur sievietēm bieži nākas saskarties ar izaicinošām situācijām, kurās nav vietas diskomfortam. Tādēļ mēs esam radījuši produktu,kas sniedz sievietei svaiguma un komforta sajūtu, tajā pašā laikā garantējot veselu un maigu ādu padusēs,‘’stāstaDovezīmola vadītāja Jūlija Kravčenko.

Šis produkts ir unikāls vairākos aspektos. „Maksimālas aizsardzības antiperspirants ir klīniski pierādīts produkts, kas ar sastāvā esošo ¼ mitrinošo krēmu garantē maigu ādu padusēs. Mitrinošais krēms mazina kairinājumu pēc skūšanās, kā arī padara ādu padusēs gludu, nodrošinot tāsmitrināšanu,‘’ skaidroJūlija.

Produktu var lietot jebkurā laikā, bet, lai sasniegtu pēc iespējas labāku rezultātu, piemērotāk to būtu uzklāt tieši pirms došanās gulēt. „Naktī sviedru dziedzeri ir mazāk aktīvi un āda ir sausāka, tādēļ antiperspiranta sastāva formula var pielāgoties ķermenim un izveidot ilgnoturīgu aizsargbarjeru,’’ papildina Jūlija.

Lai sasniegu maksimālu efektu, pirms produkta lietošanas noteikti ir jāpārliecinās, ka āda padusēs ir sausa un tīra.