Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Individuāla kompleksā programma svara samazināšanai un figūras korekcijai!

Jūsu risinājums liekā svara, ķermeņa formu un celulīta problēmām - individuāla kompleksā programma svara samazināšanai un figūras korekcijai! Tās ir rūpes ne tikai par skaistu izskatu, bet arī veselību.
Mēneša akcija - Weyergans High Care Centrs

Labu rezultātu Jums palīdzēs sasniegt:
- Ārsts-dietologs un profesionāli Weyergans High Care centra speciālista ieteikumi svara samazināšanai, stabilizēšanai un ķermeņa formēšanai – izvēloties tieši Jums piemērotas diētas un Jūsu problēmzonām nepieciešamās kosmētiski-ārstnieciskās procedūras.

- Figūras korekcijas un sejas procedūras ar Weyergans High Care AG kosmētiku un ārstnieciskajām ierīcēm:

- Ultraskaņa (Sono Styler) – dziļa audu mikromasāža, efektīva saistaudu nostiprināšana, tauku šūnu šķelšana.
- Mezoterapija bez adatām – ar ultraskaņas palīdzību ievada Meso Care – ampulas ar dažādiem aktīviem serumiem – hialuronu, karnitīnu, kolagēnu, aminoskābēm.
- Jonizēts aktīvs skābeklis (Iono Care) - paātrina lieko kaloriju sadegšanu, uzlabo vielmaiņas procesus.
- Lipolīze (Body Star) – fermentu aktivizācija, kas palielina tauku depozītu šķelšanos.
- Vakuumasāža (SPM Vacu Press) – veicina limfas atteci, paaugstina tauku vielmaiņu šūnās un veic saistaudu nostiprināšanu, tonizē ādu. Izvada šlakvielas un ārstē celulītu.
- Mainīgā spiediena aplikatori (SPM Brust) – krūšu saistaudu nostiprināšanai, koriģēšanai, formas uzlabošanai, kā arī sēžas saistaudu nostiprināšanai, formas uzlabošanai un koriģēšanai.

Salona speciālisti izprot, ka katrs cilvēks ir personība un īpašs ir arī viņa ķermenis. Atnāciet, un mēs atradīsim Jums piemērotāko veidu kā būt skaistam un veselam mūža garumā.
Jaunums – Mainīgā spiediena kapsula (Vacustyler) – limfas drenāžai, saistaudu stiprināšanai, celulīta ārstēšanai.
Dermio Cere (Dermio Bag) – vispārējai ķermeņa kopšanai un veselības uzturēšanai, skābju/sārmu līdzsvara uzturēšanai organismā, vāju saistaudu nostiprināšanai, celulīta ārstēšanai.

Sīkāka informācija: Weyergans High Care centrā, Antonijas ielā 10, tālr. 67331198, 29192643

     [+] [-]

, 2010-08-12 01:12, pirms 14 gadiem
izklausās interesanti

     [+] [-]

, 2010-08-12 01:20, pirms 14 gadiem
diez, cik tas viss maksā? man pašai nav vajadzības, bet ir viena draudzenīte, kurai labprāt ieteiktu. varbūt pat varētu viņai uzdāvināt dzimšanas dienā ko tādu.

     [+] [-]

, 2010-08-12 02:51, pirms 14 gadiem
šis nu noteikti ir labāks tievēšanas variants, nekā sēdēt badā un grauzt tikai ābolus

     [+] [-]

, 2010-08-12 13:30, pirms 14 gadiem
tiesaam vareetu atbriivoties no celuliita, esmu izmeeginaajusi daudz ko, bet nekaadu rezultaatu

     [+] [-]

, 2010-08-13 21:24, pirms 14 gadiem
Man ļoti patīk , no kapsulas un limfodrenāžas izgāja liekais škīdrums pēc tam bija1kg mazāk , labāk jutos , kājas no karstuma nespieda , jo kapsula uzlabo vielmaiņu .Manā programmā ir apmeklēt šo salonu 1reiz nedēļā , lai justos labi savos 49 gados . Paldies Jums jaukās dāmas par šo jauko salonu un sabiedrību , ar cieņu , Liene .

     [+] [-]

, 2010-08-13 21:35, pirms 14 gadiem
Sabīne rakstīja: izklausās interesanti
Būsim priecīgas Jūs redzēt mūsu salonā. Konsultācijas laikā sīkāk iepazistināsim ar mūsu procedūrām un sastādīsim individuālu programmu. uz tikšanos !

     [+] [-]

, 2010-08-13 21:43, pirms 14 gadiem
Gita Balode rakstīja: diez, cik tas viss maksā? man pašai nav vajadzības, bet ir viena draudzenīte, kurai labprāt ieteiktu. varbūt pat varētu viņai uzdāvināt dzimšanas dienā ko tādu.
ļoti cien. Gita. Par konkrētu procedūru ir grūti izlemt nenokonsultējot Jūsu draudzeni,taču mūsu salonā var iegādāties dāvanu karti. Ar cieņu, Judīte.

     [+] [-]

, 2010-10-04 11:48, pirms 14 gadiem
Sveiki.
Man jautājums - man ir diezgan mazas krūtis..vai ar to SPM Brust var veikt kādas izmaiņas? Un arī dibens man ir plakans.