Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Skaistas sejas noslēpums

Redakcija
Redakcija

Katrs no mums, it sevišķi sievietes, vēlas pēc iespējas ilgāk saglabāt jaunību un skaistumu. Taču, lai to panāktu, diemžēl nepietiek tikai ar labu kosmētiku; vajadzīgs daudz kas vairāk. Par laimi tas neko nemaksā, un mēs jums to iemācīsim.

Grumbiņas veidojas tik dziļi ādā, ka praktiski nekāds krēms tur netiek klāt. Krēms ir smērviela, net grumbiņas ir lūzumi mūsu audos. Krēms baro tikai ādas ārējo slāni, seja ir muskuļi un prasa fizkultūru.

Sāciet rītu ar iekšējo smaidu!
Jo vairāk draudzības un maiguma būs jūsu sejā, jo spēcīgākas pārmaiņas sajutīsiet.

Uzsmaidiet spogulim un vērojiet acis! Tām ir jāsmaida! Acu labestībai neviens nespēj pretoties. Piecreiz dienā slavējiet sevi un katrreiz atgādiniet, ka nu jau ir par vienu minigrumbiņu mazāk! Smejieties un jokojieties!

Sena gudrība liecina, ka visvienkāršākais, ko cilvēks var uzdāvināt pasaulei, ir smaids. Lai pasmaidītu, vajadzīga enerģija, bet, to atdodot, dzīve atjauno izlietoto spēku simtkārt lielākā apjomā.