Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Dove luksus klases produktu sērija – vasaras pieskāriens jūsu ādai

Redakcija
Redakcija

Dove Summer Revived produktu sērija ir viena no trim kolekcijām, kas veido Dove jaunāko un līdz šim zinātniski advancētāko ķermeņa kopšanas produktu līniju DermaSpa. Tajā apvienota augstvērtīga dermatoloģiskā kompetence ar vienreizēju Spa līmeņa produktu baudījumu.

DermaSpa līnija ir radīta, pateicoties Dove jaunākajiem sasniegumiem ādas kopšanā, un tā izstrādāta sadarbībā ar vadošajiem ādas un skaistumkopšanas ekspertiem visā pasaulē. Revolucionārā Cell-Moisturisers™ tehnoloģija dziļi iedarbojas uz ādas šūnām, bagātīgi mitrinot tās. Jaunā tehnoloģija stimulē šūnu vairošanos un uzlabo jauno ādas šūnu stāvokli. Izsmalcināts un elegants iepakojums pastiprina patīkamo iespaidu, lietojot šos premium klases ķermeņa mitrinošos produktus.

Summer Revived ir Dove pirmais Spa līmeņa ķermeņa losjons, kas apvieno dabīgu, saudzējošu pašiedeguma krēmu ar Cell-MoisturisersTM. Summer Revived pašiedeguma losjons iepriecinās jūsu ādu ar vasaras dienas devu, piešķirot tai veselīgu bronzas mirdzumu. Pieejams gan Summer Revived losjons gaišai līdz vidēji iedegušai ādai un Summer Revived losjons tumši iedegušai ādai.

Vēlies iegūt Summer Revived losjonu savā īpašumā? Tad spied "patīk" un iesaki šo rakstu saviem draugiem. Jau 26. janvārī izlozēsim 3 laimīgos, kuri varēs to izmēģināt, iegūstot skaistu iedegumu savai ādai jau ziemas spelgonī. Un, iespējams, šo trīs laimīgo vidū būsi arī tu.

Lai veicas!