Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


6 soļu ikdienas skaistuma ceļvedis vīriešiem

Redakcija
Redakcija

Mūsdienu steidzīgajā un dinamiskajā dzīves ritmā, kad laika plānošanai ir ļoti liela loma, ikdienas lietām jābūt vienkāršām, arī vīriešu skaistumkopšanas rutīnai. Tā kā vīrieši nav gatavi veltīt daudz laika skaistumkopšanai, tad vislabāk būtu atrast dažus lieliskus produktus un tos pareizi izmantot, tādā veidā padarot skaistuma rutīnu vienkāršu. Dove zīmola vadītāja Kertu-Kai Põldvere sniedz padomus, kas soli pa solim jāievēro, lai sasniegtu labāko matu, ādas un skūšanās rezultātu.

Pirmais solis: mati
Matu kopšana ir nozīmīga ikdienas procedūra, tādēļ svarīgi izvēlēties pareizos kopšanas līdzekļus. Lieto šampūnu, kas padara matus stiprus un veselīgus, kā arī neaizmirsti par kondicionieri. Rūpējies par matiem, tos regulāri apgriežot.

Otrais solis: ķermenis
Piemērota dušas želeja var palīdzēt cīnīties ar ādās problēmām vīriešiem, tostarp taukainu ādu. Izvēlies dušas želeju, kas rūpējas un saudzīgi attīra ķermeņa ādu ikdienā, kā arī pietiekami mitrina to, ja tā ir sausa vai jutīga.

Trešais solis: seja
Lai nodrošinātu vienmērīgāku skūšanās rezultātu, atstāj sejas mazgāšanu pēdējo, lai skūšanās brīdī tā būtu mitra. Lai samazinātu ādas sausumu, izmanto mitrinošus sejas kopšanas līdzekļus. Neaizmirsti arī par bārdas mazgāšanu, izmantojot to pašu sejas kopšanas līdzekli vai šampūnu.

Ceturtais solis: skūšanās
Tvaiks no dušas palīdz mīkstināt sejas matiņus, tāpēc skūšanās brīdī ir vieglāk kontrolēt pašu procesu. Ieteicams ar skuvekli veikt vieglas un maigas kustības, pārmērīgi nespiežot to pie sejas ādas un iegūstot labu rezultātu. Jāpievērš uzmanība tam, lai skūšanās būtu matiņu aušanas virzienā nevis pret to, tādējādi izvairoties no matiņu ieaugšanas.

Piektais solis: pēc skūšanās
Izmanto pēc skūšanās balzamu vai kādu citu produktu ar mitrinošu efektu, izvairoties no kairinājuma un aizkavējot matiņu ieaugšanu. Pēc skūšanās nepieciešams nogaidīt pāris minūtes, lai āda atjaunotos, pēc tam izmanto mitrinošu līdzekli, lai nomierinātu ādu.

Sestais solis: pretsviedru līdzeklis
Izmanto dezodorantu, kas palīdz cīnīties pret ādas sausumu, kā arī piedāvā ilgstošu aizsardzību un svaigu aromātu. Vislabāk izvēlies produktus, kuru sastāvā ir ¼ mitrinoša krēma un dabīgas sastāvdaļas. Paturi prātā, ka antiperspiranti un dezodoranti ir atšķirīgi produkti. Antiperspirants kontrolē svīšanu un ķermeņa aromātu, aizkavējot sviedru saskaršanos ar ādas virsmu un samazinot baktēriju daudzumu, kas izraisa ķermeņa nepatīkamo aromātu. Savukārt dezodoranti mazina baktēriju skaitu un piešķir smaržu, nevis aizkavē sviedru izdalīšanos.