Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Kā iegūt vienmērīgu iedegumu ar paštonējošā līdzekļa palīdzību (+ paštonējoša līdzekļa recepte)

Redakcija
Redakcija

Liela daļa cilvēku dažādu iemeslu dēļ vai nu nedrīkst vai nevēlas sauļoties un apmeklēt solāriju. Arī es piederu šai kategorijai, taču mans "iedegums" ir krietni glītāks un vienmērīgāks nekā tiem, kas caurām dienām gozējas pludmalē. Kā es to panāku? Patiesībā ļoti vienkārši- ar paštonējošo līdzekļu palīdzību. Daži varbūt šajā brīdī iebildīs, ka tie nevienmērīgi klājas, taču es varu teikt, ka tad, ja visu izdarīsiet pareizi, iegūsiet skaistu "šololādes" krāsas iedegumu, pie kam uzturēt varēsiet to visa gada garumā.

Kā iegūt vienmērīgu "iedegumu"?

1. Vispirms ieejiet dušā un nomazgājieties, lietojot arī ķermeņa skrubi.

2. Nelielu daudzumu paštonējošā krēma klājiet uz sausas ādas un rūpīgi iemasējiet, līdz tas pilnībā absorbējies.

3. Īpaši rūpīgi paštonējošo krēmu klājiet uz sejas un īpašu uzmanību veltiet matu līnijai un zonai ap degunu. Uz plakstiņiem un lūpām krēmu neklājiet.

4. Tūlīt pēc krēma uzklāšanas nomazgājiet rokas.

5. Ja vēlaties iegūt tumšāku iedeguma toni, atkārtojiet procedūru pēc 3 stundām vēlreiz, pirms tam atkārtoti ieejot dušā.

6. Lai nesasmērētu apģērbu, ģērbieties pusstundu pēc krēma uzklāšanas.

7. Sasniedzot vēlamo ādas toni, neaizmirstiet pēc trim dienām atkal "pasauļoties" kopā ar ādu paštonējošiem līdzekļiem.

Visvienkāršākā mājas apstākļos pagatavojama pāstonējošā līdzekļa recepte

Ņemiet 2 tasītes ūdens, ielejiet to katlā un uzvāriet. Tad ievetojiet ūdenī 4 melnās tējas maisiņus, uzlieciet katliņam vāku un ļaujiet tējai ievilkties 15- 20 minūtes.

Pa to laiku, kamēr tēja dziest, ieejiet dušā. Pēc dušas kārtīgi nosusiniet ādu. Ar sūkļa palīdzību tēju rūpīgi ierivējiet sejas un ķermeņa ādā.

Pēc tam uzsmērējiet mitrinošu losjonu.

Šādi veikts tonējums saglabājas 3-4 dienas. Pie kam šī procedūra ķermenim ne tikai piešķir skaistu toni, bet arī lieliski mitrina, tonizē ādu, kā arī sašaurina poras.